Elsloo Mgr Kerckhofsstraat 10 Prijs: € 175.000 k.k.

Eengezinswoning te koop | onder bod in Elsloo

Halfvrijstaande woning met o.a. provisiekelder, drie slaapkamers, ruime oprit met verlengde garage / overkapping, stenen buitenberging en houten tuinhuis.

Perceel / tuin:

Deze woning heeft een lange oprit met een prima breedte die eveneens middels een poortje directe toegang biedt tot de achtertuin en middels elektrische (op afstand bedienbare) garagepoort mogelijkheden voor autostalling heeft.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar vanuit de hal met een hoogte van ca. 1,96 m.

Begane grond:

Entree | hal met half betegeld toilet met fonteintje, trapopgang naar de verdieping, trapingang naar de kelder met opstelplaats van meterkast (7 groepenkast, 1 aardlekschakelaar en slimme meter, glasvezelaansluiting aanwezig aan voorgevel) en vanuit de hal is de keuken bereikbaar.

Keuken in hoekopstelling met inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en granieten blad. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer en tot de tuin.

Betegeld terras met toegang tot de verwarmde stenen buitenberging met witgoed ... aansluiting, keukenkastopstelling en opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Topline | eigendom | 2009).

Verder is de garage verlengd als overkapping met tevens daaronder nog een houten tuinhuis. De tuin heeft vanaf het huis een fraaie diepte van ruim 14 meter.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, tweede toilet en vaste wastafel.

In de achterste slaapkamer is een mangat aanwezig voor toegang tot de compacte bergzolder.

Tweede verdieping:

Middels mangat in slaapkamer bereikbare bergzolderverdieping met een beperkte nokhoogte van ca. 75 cm.

Bijzonderheden:

Deze woning is geheel voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas en rolluiken op de twee slaapkamers aan de achterzijde. Gelegen in de kern van Elsloo zijn alle voorzieningen in de dichte nabijheid aanwezig en Elsloo kent tevens een rijk verenigingsleven. Uitvalswegen zijn eveneens nabij, als ook het treinstation Beek-Elsloo en natuur zoals het Kasteelpark en het Bunderbos.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info