Elsloo Burg de Witstraat 25 Prijs: € 150.000 k.k.

Ruime tussenwoning met vier slaapkamers, vlizo trap naar royale zolder, buitenberging en achteringang met toegangsweg.

Ruime tussenwoning met vier slaapkamers, vlizo trap naar royale zolder, buitenberging en achteringang met toegangsweg.

Souterrain:

Provisiekelder met een hoogte van ca. 1,88 m toegankelijk vanuit de keuken.

Begane grond:

Entree| hal met toilet met staand closet en fonteintje, toegang tot de keuken en woonkamer, trapopgang naar de verdieping en tevens is in de hal de meterkast aanwezig (3 groepenkast, slimme meter, glasvezelaansluiting is aanwezig aan de voorgevel).

Doorzon woonkamer met open haard, open toegang naar de keuken met barretje, eenvoudige keukenkastenopstelling, keukengeiser (voormalig huurtoestel | eigendom) en afzuigkap, maar verder zonder apparatuur. Vanuit de keuken is er de traptoegang naar de kelder en een loopdeur naar het betegelde tuinterras.

Betegeld terras met stenen buitenberging waar tevens verwarming aanwezig is.

De tuin heeft een fraaie diepte met veel privacy en een toegangsweg die een achteringang biedt.

Eerste Verdieping:

Overloop met vlizo trap voor toegang tot de zolder, ... toegang tot de vier slaapkamers waarvan twee kamers muurkasten hebben en de grotendeels betegelde badkamer met ligbad en wastafel.

Tweede verdieping:

Geheel begaanbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 2,53 m en opstelplaats van de C.V. ketel (eigendom | 1973 en nog steeds in werking).

Bijzonderheden:

Deze tussenwoning biedt veel ruimte en is voortreffelijk onderhouden. Het huis is al vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel HR++ beglazing. Verder verdient deze woning het zeker om grotendeels gemoderniseerd te worden.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info