Elsloo Past Max Leessensstraat 15 Prijs: € 265.000 k.k.

Vrijstaand woonhuis met diverse aanbouwdelen, twee keukens, twee badkamers, drie ruime slaapkamers, een zolderverdieping met potentie en ruime tuin.

Vrijstaand woonhuis met diverse aanbouwdelen, twee keukens, twee badkamers, drie ruime slaapkamers, een zolderverdieping met potentie en ruime tuin.

Ligging | perceel | tuin:

De woning is rustig gelegen, bijna aan de buitenrand van Meers en daardoor op steenworp afstand van de speeltuin, sportvelden en het recreatiegebied rondom de visvijver en het grensmaasgebied. Het perceel is vanaf de straatzijde langs een zijde voorzien van een oprit met toegang tot de diepe tuin met carport | buitenberging.

Souterrain:

Provisiekelder toegankelijk vanuit de hal | entree met een hoogte van ca. 1,86 m.

Begane grond:

Entree | hal met meterkast (combinatie automatische schakelkast en smeltzekeringenkast, dubbele draaischijfmeter, glasvezelaansluiting in de kelder), geheel betegeld grote toiletruimte met staand closet en fonteintje, trapopgang naar de verdieping, trapingang naar de kelder en vanuit de hal is de keuken bereikbaar.

Keuken in wandopstelling met elektrische kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal en koelkast en vanuit ... de keuken is er een open doorgang naar de doorzon woonkamer.

Tweede hal | tussenportaal met toegang tot het betegelde tuinterras en toegang tot de achterbouw met tweede keuken | woonkamer. Keuken met 4-pits gaskookfornuis, koelkast, vaatwasser en elektrische oven. In deze keuken is tevens vloerverwarming voorzien en vanuit hier is de badkamer bereikbaar met inloopdouche en met aanwezige witgoedaansluitingen.

Tuin met groot deel betegeld terras / oprit, met gazon en carport | buitenberging.

Achter de aanbouw is nog een garage | buitenberging aanwezig met witgoedaansluiting, wastafel en trapopgang naar de verdieping met overige bergruimten.

Eerste verdieping:

Overloop met muurkast en vlizotrap naar de ruime zolder, toegang tot de drie slaapkamers (waarvan één slaapkamer met loggia) en de geheel betegelde royale badkamer met vaste wastafel, tweede toilet, ligbad en muurkast.

Boven de aanbouw zijn een drietal bergruimten aanwezig die bereikbaar zijn vanuit de garage/buitenberging op de begane grond met tevens de opstelplaats van de C.V. ketel (Nefit | eigendom).

Tweede verdieping :

Middels vlizotrap bereikbare royale tweede verdieping met een fraaie nokhoogte van ca. 2,80 m. en met twee Velux dakramen aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

Deze woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas, het dak is vernieuwd met geïsoleerde Unilin dakplaten (nog geen 10 jaar geleden), het platte dakdeel is voorzien van hoogwaarde EPDM dakbekleding en ca. 5 jaar geleden is er spouwmuurisolatie aangebracht.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info