Elsloo Grote Straat 47 Prijs: € 159.000 k.k.

Halfvrijstaande woning met o.a. provisiekelder, drie slaapkamers, via de achterzijde middels openbare weg bereikbare garage, gelegen aan de buitenrand van Meers met fraai uitzicht over weilanden.

Halfvrijstaande woning met o.a. provisiekelder, drie slaapkamers, via de achterzijde middels openbare weg bereikbare garage, gelegen aan de buitenrand van Meers met fraai uitzicht over weilanden.

Perceel / tuin:

De woning is gelegen aan de westelijke buitenrand van Meers, in de nabijheid van natuur, wandelgebied, de maasoever en visvijver. Het perceel wordt aan de achterzijde ontsloten door een openbare toegangsweg die toegang biedt tot de garage. Aan de buitenzijde van de woning is er eveneens een toegangspad aanwezige dat directe tuintoegang biedt vanaf de straat.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar vanuit de hal met een prima werkbare hoogte van ca. 2,05 m.

Begane grond:

Entree | hal met meterkast (4 groepenkast met 1 aardlekschakelaar en dubbele dag- en nachttarief draaischijfmeter, glasvezelaansluiting aanwezig in kelder), half betegeld toilet met staand closet en fonteintje, trapopgang naar de verdieping, trapingang naar de kelder en vanuit de hal is de keuken en de woonkamer bereikbaar.

Doorzon woonkamer ... met toegang tot de keuken met eenvoudige kastenopstelling met wastafel, witgoedaansluiting, opstelplaats van de C.V. ketel (Intergas | 2016 | huur € 27,25 per maand via Volta) en toegangsdeur naar de tuin.

Aansluitend aan de keuken is een overkapping aanwezig tot aan de garage en verder is de tuin grotendeels onderhoudsvriendelijk door het betegelde terras. De tuin is direct vanaf de straat aan de voorzijde en vanaf de achterzijde toegankelijk.

Garage met loopdeur onder overkapping en kantelpoort vanaf de achterzijde van het perceel.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de geheel betegelde badkamer met vaste wastafel, zitbad en tweede toilet. Tussen de twee slaapkamer zijn dubbele wandkasten aanwezig en één slaapkamer biedt middels een loopdeur toegang tot een balkon/dakterras (boven de keuken aan de achterzijde van de woning). Op de overloop is een wandkast aanwezig van waaruit er toegang/zicht is op de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Middels mangat in wandkast bereikbare bergzolderverdieping met een nokhoogte van ca. 2,0 m.

Bijzonderheden:

Deze woning is geheel voorzien van houten kozijnen met enkel glas met aanwezige rolluiken op de twee slaapkamers aan de achterzijde en de zijgevel. De begane grond vloer is uitgevoerd in deels houten balken (woonkamer) en deels betonvloer, de eerste verdiepingsvloer is geheel betonvloer en de tweede verdiepingsvloer is wederom een houten balkenvloer. De woning verdient een gehele modernisering.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info