Elsloo Wijngaardstraat 35 Verkocht

Nabij de “Scharberg” in een rustige woonomgeving gelegen ruime 2 onder 1 kapwoning met aanbouw, verlengde garage, vaste trap naar tweede verdieping met dakkapel, vier slaapkamers en omsloten tuin

Nabij de “Scharberg” in een rustige woonomgeving gelegen ruime 2 onder 1 kapwoning met aanbouw, verlengde garage, vaste trap naar tweede verdieping met dakkapel, vier slaapkamers en geheel omsloten tuin met overdekt terras en optimale privacy.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal met opstelling van de omvormer van de zonnepanelen.

Begane grond:

Entree, hal met tegelvloer, behang wanden en stucwerk plafond. Meterkast (7 groepenkast, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroomtariefmeter). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset. Ruime L-vormige woonkamer met tegelvloer, behang wanden, stucwerk plafond en open verbinding met de tuinkamer. Gesloten keuken met tegelvoer, behang wanden, spanplafond met inbouwspots aanbouwkeuken (2006) in hoekopstelling voorzien van een 5 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, koelkast (2016), elektrische oven en vaatwasautomaat (2016). Tuinkamer met tegelvloer, geschilderde schoonmetselwerk wanden, systeem plafond en grote pui met de 2 schuifdeuren naar het overdekt terras. De ... tuinkamer is ook bereikbaar via een overdekt portaal vanuit de oprit en het overdekt terras. Ruime verlengde garage met elektrisch bedienbare kantelpoort, aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger en toegang naar het overdekt terras en de tuin. Ruime geheel omsloten tuin met overdekt terras, houten vlonder, waterpartij, gazon en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop met eikenhouten plankenvloer, behang wanden, behang plafond met inbouwverlichting, muurkast en vaste trap naar de tweede verdieping. Drie slaapkamers waarvan 2 voorzien van eikenhouten planken vloeren, 1 met tegelvloer (voormalige badkamer) en allen met behang wanden en behang plafonds. Geheel betegelde badkamer (2017) met inloopdouche, vaste wastafel in wandmeubel en spanplafond met inbouwspots. Separaat gelegen geheel betegelde toiletruimte met wandcloset.

Tweede verdieping:

Overloop met eikenhouten planken vloer, bergruimte en toegang naar de vierde slaapkamer. Opstelling van de c.v. combiketel (Daalderop Combifort | 2006 | eigendom). Vierde slaapkamer met grote dakkapel (2011), eikenhouten planken vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en bergruimte.

Bijzonderheden:

Deze mooi en rustig gelegen woning is voorzien van grotendeels kunststof en deels houten kozijnen met dubbele beglazing. Verder is er dakisolatie toegepast en zijn er diverse rolluiken (11 x) en zonnepanelen (16 x | 2015) gemonteerd. Energielabel D.
De gevels van woning zijn in 2015 opnieuw gestraald, gevoegd en geïmpregneerd.
De tegelvoer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming. Er zijn tevens ook op 1 slaapkamer (voormalige badkamer) en de tweede verdieping aansluitpunten voor de was apparatuur aanwezig. Dit mooi gelegen object heeft vele positieve woningkenmerken en kan naar eigen smaak afgewerkt worden.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro
Meer info Minder info