Elsloo Kerkstraat 18 Verkocht

Vrijstaand gelegen grondig te renoveren woonhuis met grote schuur op ruim perceel met twee bouwtitels en een frontbreedte van ca. 34 meter.

Vrijstaand gelegen grondig te renoveren woonhuis met grote schuur op ruim perceel met twee bouwtitels en een frontbreedte van ca. 34 meter.

Perceel / tuin:

Dit ruime perceel is reeds bebouwd met een woonhuis met grote schuur/garage, een stenen buitenberging (voormalig bakkerij) en beschikt verder momenteel over een groot braakliggend stuk tuin waarop twee bouwtitels rusten.

Souterrain:
Vanuit de woonkamer is de gewelfde kelder toegankelijk die met een hoogte van ca. 1,85 m.

Begane grond:

Entree | hal | keukenbereik met meterkast (automatische groepenkast met dag- en nachttarief draaischijfmeter), trapkast en doorgang naar hal.

De hal biedt toegang naar de binnenplaats, de trapopgang naar de verdieping en de doorgang naar de woonkamer.

Woonkamer met alles brander kachel, traptoegang naar de kelderruimte en doorgang naar de tweede hal.

Vanuit deze tweede hal is het badkamer gedeelte bereikbaar waar enkel een toilet gerealiseerd is. Vanuit deze hal is er toegang tot de schuur en de binnenplaats.

Schuur met ... poort | loopdeur naar de binnenplaats en ruimte in overvloed voor opslag. Momenteel is er enkel een losse ladder die toegang biedt vanuit de schuur naar de bovenliggende eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de bergruimte en de badkamer met vaste wastafel, ligbad en tweede staand toilet.

Boven de schuur | garage is er middels een ladder ook een eerste verdieping bereikbaar die momenteel enkel dient als bergruimte en geen verdere ruimte indeling kent.

Tweede verdieping :

Middels een enkel mangat in het plafond bereikbare zolderverdieping boven het woonhuis met een nokhoogte van ca. 1,85 m en boven de schuur | garage is de nokhoogte ca. 1,72 m.

Bijzonderheden:

Deze woning en met name het perceel biedt de nodige mogelijkheden. Er dient echter rekening te worden met een grondige renovatie en wellicht een (groten)deel(s) sloop van onderdelen en opstallen. Om een goed beeld te krijgen van de staat van deze woning wordt het aanbevolen bouwkundig advies in te winnen. Op het naastgelegen deel van de tuin rusten nog twee bouwtitels. Het woonhuis omvat ca. 429 m3 inhoud, de schuur ca. 502 m3, tezamen ca. 930 m2.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info