Elsloo Burg de Witstraat 23 Verkocht

Moderne tussenwoning met aanbouw, drie slaapkamers op de verdieping, vaste trap naar tweede verdieping met tweede badkamer, vierde slaapkamer en mooie diepe tuin met houten buitenberging.

Moderne tussenwoning met aanbouw, drie slaapkamers op de verdieping, vaste trap naar tweede verdieping met tweede badkamer, vierde slaapkamer en mooie diepe tuin met houten buitenberging.

Perceel / tuin:

Keurig aangelegde en onderhoudsvriendelijke voortuin met breukstenen, tegelpad en borders. De woning is tevens via een pad tussen huisnummers 27 en 29 achterom bereikbaar.

Souterrain:

Provisiekelder met een hoogte van ca. 1,89 m toegankelijk vanuit de keuken en met opstelplaats omvormer zonnepanelen.

Begane grond:

Entree| hal met garderobe nis, trapopgang naar de verdieping, meterkast (6 groepenkast met 10 groepen automatische schakelkast en 2 aardlekschakelaars, slimme meter, glasvezelaansluiting is aanwezig in kelder) en toegang tot de keuken.

Keuken met toegang naar woonkamer en eetkamer en met elektrische kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en separate elektrische boiler (Daalderop | eigendom).

Mooie royale doorzon woonkamer die overloopt in de eetkamer met veel ... daglicht door twee lichtkoepels en schuifpui voor toegang tot het overdekte tuinterras.

Vanuit de eetkamer is er toegang tot een tussenportaal met vervolgens het volledig betegelde toilet met fonteintje en eveneens de toegang tot de wasruimte met witgoedaansluitingen.

Tuin met betegeld en overdekt terras bereikbaar middels de schuifpui, dan wel het tussenportaal en in zijn geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achterop het perceel bij de aansluiting op het pad voor de achteringang is in 2017 een houten buitenberging geplaatst met bergruimte met toegang tot het pad en een tweede overdekt zitgedeelte.

Eerste Verdieping:

Overloop met vaste trap voor toegang tot de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Geheel betegelde badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel.

Boven de wasruimte van de begane grond is een zolderruimte aanwezig die nog wat extra bergruimte biedt.

Tweede verdieping:

Overloop met efficiënt ingedeelde compacte tweede badkamer met wastafel en douche cabine. Vervolgens toegang tot de vierde slaapkamer met dakkapel. Op deze verdieping zijn nog enkele bergkasten aanwezig, een die tevens dient als opstelplaats voor de C.V. ketel (eigendom | 2010).

Bijzonderheden:

Deze instapklare tussenwoning biedt veel ruimte en is keurig netjes onderhouden. Het huis is al grotendeels gemoderniseerd en voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met deels al dubbele beglazing. Het dak is geïsoleerd, evenals de vloer van de aanbouw en met het huidige voorschot van ca. € 120,- per maand is het in deze woning prima betaalbaar wonen. De woning is bovendien al uitgerust met een 5-tal zonnepanelen (eigendom | 2016) en een zonneboiler (eigendom). Er is nog een alarmsysteem aanwezig, maar dit is door huidig eigenaar niet in gebruik.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info