Elsloo Kuilenweg 5 Verkocht

Ruime tussenwoning gelegen in het landelijk gelegen Meers met vier slaapkamers, achteringang met auto toegang tot compacte garage en diverse aanbouw delen.

Ruime tussenwoning gelegen in het landelijk gelegen Meers met vier slaapkamers, achteringang met auto toegang tot compacte garage en diverse aanbouw delen.

Souterrain:

Provisiekelder met een hoogte van ca. 2,05 m toegankelijk vanuit de keuken.

Begane grond:

Entree| hal met garderobe nis, toilet met staand closet, toegang tot de voorkamer, trapopgang naar de verdieping met opstelplaats meterkast (6 groepenkast met 2 aardlekschakelaars, dag- en nachttarief draaischijfmeter, glasvezelaansluitingis aanwezig aan de voorgevel).

Doorzon woonkamer in twee delen met toegang naar de keuken met inductiekookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal.

Bijkeuken eigen uitgang/ingang naar het betegeld terras en met elektrische oven, witgoedaansluitingen en toegang tot het laatste inpandige deel van de bijkeuken met toilet en overige berg-werkruimte met opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha | eigendom | 2010 en met onderhoudscontract).

Betegeld terras met zonneluifel. Achter het laatste deel van de aanbouw is nog een buitenberging ... aanwezig en op het achterste deel is een opstal aanwezig die dienst doet als garage met dubbele openslaande deuren en bereikbaar middels het toegangspad / buurtweg.

Eerste Verdieping:

Overloop met vlizo trap voor toegang tot de zolder, toegang tot de vier slaapkamers, de badkamer en vanuit een slaapkamer is er een tweede toilet toegankelijk.

Badkamer met douche cabine en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Geheel begaanbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,86 m.

Bijzonderheden:

Deze tussenwoning biedt veel ruimte en is keurig netjes onderhouden. Het huis is voorzien van grotendeels houten en deels kunststof kozijnen met grotendeels al dubbele beglazing en het dak is geïsoleerd. Verder verdient de woning het om grotendeels gemoderniseerd te worden.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info