Elsloo Winandusstraat 25 Verkocht

Modern afgewerkte instapklare hoekwoning met o.a. moderne keuken, drie slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin met terrasoverkapping, vijver en houten buitenberging met overdekt zitgedeelte.

Modern afgewerkte instapklare hoekwoning met o.a. moderne keuken, drie slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin met terrasoverkapping, vijver en houten buitenberging met overdekt zitgedeelte.

Souterrain:

Provisiekelder met een hoogte van ca. 1,94 m toegankelijk vanuit een tussenportaal via de hal of woonkamer.

Begane grond:

Entree| hal met trap naar de verdieping, toegang tot tussenportaal voor woonkamer, geheel betegeld toilet en meterkast in trapopgang.

Doorzon woonkamer met open verbinding naar de moderne keuken met gaskookplaat, combi-magnetron, rvs-afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast en vaatwasautomaat.

Bijkeuken met keukenkastenopstelling met spoelbak en tevens zijn er witgoed aansluitingen aanwezig in deze ruimte. Vanuit de bijkeuken is er toegang naar het overdekte terras.

Terras met terrasoverkapping, betegeld terras en vijverpartij. Onderhoudsvriendelijke tuin met gazon en kiezel pad naar de houten buitenberging met overdekt zitgedeelte. Vanaf de oprit is er tevens een directe toegang naar de tuin ... middels een houten toegangspoort. Aan de achterzijde van de tuin loopt nog een mandelig pad.

Eerste Verdieping:

Overloop met muurkast en middels vlizo trap bereikbare bergzolder, toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en muurkast.

Geheel betegelde moderne badkamer met douche cabine en vaste wastafel met steenstrips achterwand.

Tweede verdieping:

Geheel begaanbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,53 m.


Bijzonderheden:

Deze modern afgewerkte instapklare woning is vrijwel volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, enkel de bijkeuken en buitenberging zijn uitgerust met enkele beglazing. Verder is er een rolluik aanwezig op de slaapkamer aan de voorzijde en de zoldervloer is geïsoleerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info