Elsloo Schuttersdreef 19 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Elsloo

In hartje centrum gelegen, staat je achter de voordeur van deze tussenwoning opvallend veel woonoppervlak en woonplezier te wachten doordat er bij deze woning een aanbouw is gerealiseerd met schuifpui. Daarop volgt dan ook nog een terrasoverkapping in een onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging en achterom. De woning is het bezichtigen meer dan waard.

Begane grond:

Hal met tegelvloer, deels houten lambrisering, volledig betegeld toilet met fonteintje, meterkast met 4 groepen, 1 aardlekschakelaar, trapopgang naar de eerste verdieping. Doorzon woonkamer ca. 8,67 m x 4,18 m met tegelvloer, sierpleister wanden, sierpleister plafond met trapkast en middels schuifpui toegang tot de tuin. Half open keuken met tegelvloer, stucwerk en tegelwerk wanden, stucwerk plafond, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en gaskookplaat met wokbrander. Onderhoudsvriendelijke grotendeels betegelde tuin met buitenberging en achterom.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking en vaste trap voor toegang tot de tweede verdieping, 2 ... slaapkamers beiden voorzien van kliklaminaat: 1 = ca. 4,35 m x 4,30 m, 2 = 3,61 m x 2,22 m met muurkast, volledig betegelde badkamer met recent vernieuwde wastafel, ligbad met douchescherm en -gordijn.

Tweede verdieping:

Royale verdieping met recent vernieuwde vloerbedekking, schroten plafond en met veel kastruimten en bruikbaar als slaapkamer/werkkamer van ca. 4,04 m x 2,40 m met kantelraam, wasruimte ca. 1,81 m x 2,12 m met aansluiting wasmachine en opstelplaats C.V. ketel | Intergas | 2009 | eigendom. In de nok is er ook nog een kleine bergzolderruimte aanwezig.

Bijzonderheden:

Tenzij per ruimte anders vermeld, is de woning voorzien van granol pleisterwerk wanden en stucwerk plafonds. De woning is voorzien van houten kozijnen met (op de voordeur na) allemaal dubbel glas. Alle ramen op de verdieping zijn voorzien van rolluiken, als ook het kantelraam op de zolder (elektrisch) en het keukenraam. Verder heeft de woning dakisolatie en is het dak van de aanbouw geïsoleerd. De aanbouw dateert van omstreeks 1994 en de terrasoverkapping van omstreeks 2012.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info