Elsloo Heirstraat 41 Prijs: € 299.000 k.k.

Eengezinswoning te koop in Elsloo

In een rustige omgeving gelegen ruim woonhuis (voorheen2 woningen, die samengevoegd zijn) op een groot perceel (1567 m2) met een separate toegang via de Past. Dubarstraat en veel overdekte bergruimte (garage | stalling).

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Er zijn twee entrees aan de voorzijde, 2 hallen, 2 meterkasten en toiletruimte.

Aan de rechterzijde is een L-vormige woonkamer, nu verdeeld in 3 kamers, een keuken met aanbouwkeuken in hoekopstelling en toegang naar de patiotuin en een portaal. Portaal met toegang naar 2 bergingen, een kamer en de overdekte garage.

Aan de linkerzijde is achter de hal een ontvangstruimte met toegang naar de ruim portaal. Dit portaal biedt toegang naar 2 kamers en een berging. Vanuit deze berging is er toegang naar de overdekte garage.

Ruime overdekte garage met toegang naar een separate kamer, de berging aan de linkerzijde en een kamer en het portaal aan de rechterzijde. De garage heeft middels twee grote poorten toegang tot de achtergelegen tuin en ... oprit.

De tuin en oprit zijn is ook bereikbaar via een separate weg vanuit de Pastoor Dubarstraat.

Aan de achterzijde van het perceel is nog een carport en een berging|garage gelegen.

Eerste verdieping:

Aan de rechterzijde is een overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot 2 kamers en een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Aan de linkerzijde zijn 2 kamers en een vaste trap naar de tweede verdieping.

De linker- en rechterzijde zijn samen verbonden via een deur tussen de kamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping:

Ruime zolderruimte zowel aan de linker– als rechterzijde, samen verbonden via een deur. Opstelling van de c.v. ketel.

Bijzonderheden:

Dit object bestaat uit 2 samengevoegde woningen, die in het verleden zijn verbouwd tot een uitvaartcentrum en zijn voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing en dakisolatie. Er is ook een beveiligingssysteem aanwezig.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info