Elsloo Past Max Leessensstraat 1 Verkocht

Halfvrijstaand woonhuis met provisiekelder, drie slaapkamers, betegeld terras, oprit met garage en ruime tuin en mooi gelegen aan de groene buitenrand van Meers.

Halfvrijstaand woonhuis met provisiekelder, drie slaapkamers, betegeld terras, oprit met garage en ruime tuin en mooi gelegen aan de groene buitenrand van Meers.

Perceel / tuin:

De woning is gelegen op de hoek van de Grote Straat met de Past. Max Leessensstraat en heeft een breed perceel met veel tuin en ligt op steenworp afstand van de speeltuin, sportvelden en het recreatiegebied rondom de visvijver en het grensmaasgebied.

Begane grond:

Entree | hal met meterkast in trapopgang (6 groepen automatische schakelkast met 2 aardlekschakelaars en dubbele draaischijfmeter), half betegeld toilet met staand closet met stortbak, trapopgang naar de verdieping, trapingang naar de kelder en vanuit de hal is de keuken en de woonkamer bereikbaar.

Woonkamer met houten planken vloer en kruipruimte en met aansluitingen van voormalige kachels. En suite toegang tot de eetkamer, eveneens met houtenplankenvloer en met toegang tot de keuken.

Keuken met eenvoudige kastenopstelling met wastafel, zonder apparatuur, eveneens met oude ... aansluiting van een kachel, met witgoed aansluitingen en toegangsdeur naar de tuin.

Tuin met groot deel betegeld terras / oprit, met gazon en garage. Deze garage is momenteel enkel middels een loopdeur toegankelijk vanaf het terras en heeft eveneens een witgoedaansluiting.

Eerste verdieping:

Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, toegang tot de drie slaapkamers en de driekwart betegelde badkamer met vaste wastafel en douchebak.

Tweede verdieping :

Middels vlizotrap bereikbare bergzolderverdieping met een nokhoogte van ca. 1,59 m en de voormalige opstelplaats van de C.V. ketel (inmiddels afwezig – hier was een huurtoestel aanwezig).

Bijzonderheden:

Deze woning is geheel voorzien van houten kozijnen met vrijwel geheel enkel glas, slechts enkele ramen zijn voorzien van dubbel glas. De begane grond vloer is uitgevoerd in deels houten balken (woonkamer en eetkamer) en deels betonvloer, de eerste verdiepingsvloer is geheel betonvloer en de tweede verdiepingsvloer is wederom een houten balkenvloer.

Deze woning heeft al een zeer solide basis voor een betaalbare modernisering, en dit op een van de mooiste plekjes van het dorp Meers. Woning en perceel zijn door de gunstige (zon)ligging en indeling bovendien zeer geschikt voor vergunde bij- of aanbouwen, of grotere hobby's met aparte toegang!

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info