Elsloo Jurgensstraat 88 Verkocht

Goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw (= keuken en bijkeuken), drie slaapkamers, nette badkamer en geheel omsloten tuin met optimale privacy en separate achteringang.

Goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw (= keuken en bijkeuken), drie slaapkamers, nette badkamer en geheel omsloten tuin met optimale privacy en separate achteringang.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal (hoogte ca. 1,80 m).

Begane grond:

Entree, hal met tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, half betegelde toiletruimte met wandcloset (2004), meterkast in de trapopgang (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter).

L-vormige woonkamer met eiken parketvloer (2008), stucwerk wanden en stucwerk plafond. Open doorgang naar de keuken (2008) met tegelvoer inclusief vloerverwarming, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en moderne aanbouwkeuken in wandopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, elektrische combi-oven, koelkast en vaatwasautomaat.

Vanuit de keuken is er een doorgang naar de woonkamer, een deur naar het terras en de tuin, alsook is er een loopdeur naar de bijkeuken met aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger en opstelling ... C.V. ketel (Bosch| 2004 | eigendom). De bijkeuken heeft eveneens een deur naar de tuin.

Royale geheel omsloten op het Zuiden gelegen tuin met terras, houten tuinhuis gazon en separate achteringang.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, stucwerk wanden, stucwerk plafond met mangat (toegang naar de bergzolder), bergkast en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

De 3 slaapkamer zijn voorzien van stucwerk wanden, stucwerk plafonds (1 met inbouwspots), laminaatvloer (1x) en vloerbedekking (2x).

Geheel betegelde badkamer (2004) met hoekligbad, vaste wastafel in wandmeubel, design radiator en stucwerk plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping:

Bergzolder, bereikbaar via een mangat vanaf de overloop.

Bijzonderheden:

Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
De “ideale” instapklare starterswoning.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info