Elsloo Charles de Gavrestraat 11 Verkocht

Op een rustige locatie gelegen leuke 2 onder 1 kapwoning met aanbouw (keuken en tuinkamer), doorzon woonkamer, eetkamer, drie slaapkamers, eenvoudige badkamer, garage, berging en omsloten tuin met ter

Op een rustige locatie gelegen leuke 2 onder 1 kapwoning met aanbouw (keuken en tuinkamer), doorzon woonkamer, eetkamer, drie slaapkamers, eenvoudige badkamer, garage, berging en omsloten tuin met terras.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de eetkamer.

Begane grond:

Hal met tegelvloer, deels steen strips en deels houten schroten wanden, stucwerk plafond en meterkast (4 groepenkast, 2 aardlekschakelaars en digitale elektriciteitsmeter), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de eetkamer en jet toilet.

Half betegelde toiletruimte met fonteintje en kunststof schroten plafond met inbouwspots.

Doorzon woonkamer met parketvloer, deels behang- en deels houten schroten wanden, stucwerk plafond, dubbele opslaande deuren naar de tuinkamer en toegang naar de eetkamer.

Gesloten keuken met vloerbedekking (tegels), behang wanden, houten schroten plafond, muurkast met opstellingen van de c.v. combiketel (Nefit Ecomline HR | 2005 | eigendom) en eenvoudig keukenblok in wandopstelling met losse apparatuur. ... Vanuit de keuken is er een toegang tot de tuinkamer en de eetkamer.

Eetkamer (voormalige keuken) met vloerbedekking, behang wanden, systeemplafond en muurkast.

Tuinkamer met tegelvloer, geschilderde schoonmetselwerk wanden, kunststof schroten plafond met lichtkoepel en toegang naar de keuken, het terras en de tuin.

Garage met kantelpoort met toegang naar de berging | hobbyruimte die via een separate deur toegang geeft tot de tuin.

Royale deels omsloten tuin met terras en toegang naar de berging | hobbyruimte, de tuinkamer en de oprit.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, lambriseringswanden, houten schroten plafond met vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder en toegang tot de drie slaapkamers (allen met vloerbedekking en de badkamer.

Geheel betegelde badkamer met douche, tweede toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping | zolder:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 2,12 m, verdeeld in 2 gedeeltes met 2 dakraampjes.

Bijzonderheden:

Deze woning is voorzien van grotendeels hardhouten kozijnen met dubbele (begane grond) en enkele(verdieping) beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info