Elsloo Dross de Sauvetstraat 14 Prijs: € 275.000 k.k.

Vrijstaand gelegen woonhuis met drie slaapkamers, ruime tuin en oprit met garage en fraai centraal gelegen in Elsloo.

Vrijstaand gelegen woonhuis met drie slaapkamers, ruime tuin en oprit met garage en fraai centraal gelegen in Elsloo.

Perceel / tuin:

De woning is gelegen op de hoek van de Dross. de Sauvetstraat met de Dross. Saldenstraat en gelegen aan een groenstrook met een ruime voortuin en oprit met toegang tot de tuin die recht op het zuiden is gelegen.

Begane grond:

Dit woonhuis heeft aan de voorzijde een ruime voortuin, waardoor de woning en woonkamer wat meer privacy genieten aangezien deze wat verderop het perceel liggen. Bijkomend voordeel is de ruime oprit met middels hekwerk toegang tot de achtertuin met achterop gelegen garage.

Entree | hal met meterkast (4 groepenkast met 2 druk en 2 smeltzekeringen, aardlekschakelaar, slimme meter en glasvezelaansluiting), geheel betegeld toilet met fonteintje, trapopgang naar de verdieping en vanuit de hal is de keuken en de woonkamer bereikbaar.

Doorzon eetkamer met afstapje naar de iets lager gelegen woonkamer. Vanuit de eetkamer is de keuken bereikbaar en middels aluminium ... schuifpui is er directe toegang tot het overdekte terras.

Keuken met 4-pits gaskookfornuis, afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast (2016), vaatwasser (2017) en elektrische oven.

Vanuit de keuken is middels een loopdeur eveneens toegang tot het overdekte terras.

Optimaal op het zuiden gelegen onderhoudsvriendelijke grotendeels beklinkerde tuin met gazon, vijverpartij, terrasoverkapping. De garage is middels een loopdeur toegankelijk vanuit de tuin, als ook middels een kantelpoort en in de garage is een witgoedaansluiting voorzien.

Eerste verdieping:

Overloop met vide en daarmee fraai uitzicht over de hal naar en vanaf de benedenverdieping, vlizotrap naar de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers en volledig betegelde moderne badkamer met vaste wastafel, inloopdouche, tweede (zwevend) toilet en designradiator.

De badkamer is voorzien van een tegelvloer en verder zijn alle ruimten voorzien van laminaatvloeren.

Tweede verdieping :

Middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping met een fraaie nokhoogte van ca. 2,05 m en de opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Calenta | 2008 | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze woning is grotendeels voorzien van (hard)houten kozijnen met zowel enkel en dubbelglas en uitgerust met rolluiken op de 1e verdieping en bij een zijraam op de begane grond. Verder is er dakisolatie aanwezig en is het huidig voorschot voor gas en elektra voor dit gezin momenteel € 211,- per maand.

Zeker ook nog extra interessant door de centrale ligging in Elsloo en toch het maximale vrijstaande gevoel vanuit en rondom deze woning.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info