Elsloo van Oldenbarneveldtstraat 18 verkocht onder voorbehoud

Op een mooie, rustige en kindvriendelijke locatie gelegen goed onderhouden vrijstaande woning met garage, woonkamer met aanbouw (tuinkamer), ruime keuken, 3 slaapkamers en royale geheel omsloten tuin.

Op een mooie, rustige en kindvriendelijke locatie gelegen goed onderhouden vrijstaande woning met garage, woonkamer met aanbouw (tuinkamer), ruime keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer en royale geheel omsloten tuin met optimale privacy.

Begane grond:

Entree, hal met tegelvloer, pleisterwerk wanden, pleisterwerk plafond, garderobe en meterkast (7 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Royale woonkamer met parketvloer (Afzelia), pleisterwerk wanden, pleisterwerk plafond en mooi uitzicht op het terras en de tuin. Tuinkamer met dezelfde afwerking als de woonkamer en toegang naar het terras en de tuin.

Halfopen keuken met tegelvoer, pleisterwerk wanden, pleisterwerk plafond en een witte aanbouwcombinatie (1995) in hoekopstelling met granieten werkblad, voorzien van een keramische kookplaat (met halogeen), rvs afzuigkap, koelkast combi magnetron en vaatwasautomaat.
Vanuit de keuken is de woonkamer en ook het terras ... en de tuin bereikbaar.

Ruime garage met zadeldak en vliering, een op afstand bedienbare sectionaalpoort en separate toegangsdeur naar de tuin. Wasruimte met aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger.

Mooi geheel omsloten tuin (op het Zuidwesten gelegen) met terras, gazon separate ingang via de oprit en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, pleisterwerk wanden, pleisterwerk plafond en toegang naar de badkamer, de tweede verdieping middels een vlizotrap en de 3 slaapkamers. De drie slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, behang wanden en stucwerk plafonds.

Geheel betegelde badkamer met granieten tegelvloer inclusief vloerverwarming, douche(cabine), ligbad, vaste wastafel in wandmeubel, tweede toilet (wandcloset) en stucwerk plafond.

Tweede verdieping:

Royale bergzolder met opstelling van de cv-combi ketel (Nefit Topline | 2010 | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie met energielabel C. Verder zijn er diverse rolluiken (3 x op de eerste verdieping), een zonnescherm (achterzijde woonkamer en keuken) gemonteerd. Verder is de woning nog op loopafstand van het spoorwegstation Beek-Elsloo gelegen en in de directe nabijheid van het knooppunt “Kerensheide” met een verbinding naar de A2 en A76.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info