Elsloo Tiendstraat 60 Verkocht

Tussengelegen woning met o.a. ruime aanbouw, bijkeuken, drie slaapkamers, garage aan achterzijde met parkeerplaats en achteringang.

Tussengelegen woning met o.a. ruime aanbouw, bijkeuken, drie slaapkamers, garage aan achterzijde met parkeerplaats en achteringang.

Perceel / tuin:

Deze 215 vierkante meter perceel zijn optimaal benut met een voortuin, een achteringang die tevens toegankelijk is met auto en op het achterste deel van het perceel is zelfs nog een parkeerhaven aanwezig op eigen grond.

Souterrain:

Provisiekelder met een hoogte van ca. 1,86 m en ter grootte van de hal met kijkgaten naar de kruipruimte.

Begane grond:

Entree| hal met siergrindvloer, half betegeld toilet, meterkast in de trapopgang met meterkast (8 groepen automatische schakelkast, 2 aardlekschakelaars en slimme meter, glasvezelaansluiting is voorzien in de woonkamer aan de voorgevel). Vanuit de hal is de eetkamer bereikbaar.

Doorzon woonkamer met parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Open doorgang naar de keuken (2002) in hoekopstelling met eiland en voorzien van een 4-pits gaskooktoestel, afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven en koelkast.

Vanuit ... de eetkamer en keuken is er een open doorgang naar de woonkamer met veel lichtinval door een riante lichtkoepel. Op zijn beurt biedt de woonkamer middels dubbele deur directe toegang tot de tuin, alsook is er een loopdeur naar de bijkeuken met keukenblok met witgoed aansluitingen, wastafel en opstelplaats van de C.V. ketel (AWB | 2004 | eigendom). De bijkeuken heeft eveneens een loopdeur naar en vanuit de tuin.

Onderhoudsarme tuin door gehele betegeling met pad langs de garage met achteringang en garage met een fraai hoogte van ca. 2,36 m, dubbele openslaande deuren aan de achterzijde en loopdeur aan de zijkant.

Eerste verdieping:

Overloop met vlizotrap naar de bergzolder en toegang tot de drie slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloeren en geheel betegelde badkamer met wastafel en ligbad.

Tweede verdieping:

Met vlizo trap bereikbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,55 m en daardoor enkel bruikbaar als bergzolder.

Bijzonderheden:

Deze tussenwoning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en op de gehele verdieping voorzien van rolluiken. Het dak is geïsoleerd waardoor het energievoorschot voor dit gezin momenteel uitkomt op ca. € 135,- per maand. De twee grote slaapkamers zijn tevens uitgerust met UTP aansluitingen voor internet, dan wel televisie signaal.

Een compacte en complete woning verkerend in een keurige staat van onderhoud en op korte afstand van zowel voorzieningen als groen buitengebied.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info