Elsloo Vresmansstraat 6 Verkocht

In het kerkdorp Meers gelegen vrijstaande jaren 70 woning met kelder, inpandig bereikbare garage, drie slaapkamers, ruime tweede verdieping met vlizo trap en tuin met veel privacy.

In het kerkdorp Meers gelegen vrijstaande jaren 70 woning met kelder, inpandig bereikbare garage, drie slaapkamers, ruime tweede verdieping met vlizo trap en tuin met veel privacy.

Perceel / tuin:

De woning is gecentreerd gelegen op het perceel waardoor aan beide zijden van de buitengevels vrije ruimte ontstaat voor een eventuele aanvullende doorgang tot de tuin. Momenteel is er een ruime oprit aanwezig van meer dan 12 meter lengte.

Souterrain:

Provisiekelder met hoogte van ca. 1,81 m bereikbaar via de hal en met mangat naar de kruipruimten.

Begane grond:

Entree | hal met twee-delige boerenentree deur, met marmeren tegelvloer, toilet met staand closet en fonteintje, toegang tot de keldertrap, trapopgang, meterkast (7 groepenkast, 1 aardlekschakelaar, dubbele draaischijfmeter, glasvezel aansluiting), toegang tot de woonkamer en toegang tot de keuken.

Doorzon woonkamer toegankelijk vanuit de hal en vanuit de keuken met via het zicht op het overdekte terras ook uitzicht richting de tuin.

Leefkeuken met vaste ... wandopstelling met keukenkasten en spoelbak en zonder verdere apparatuur en met voldoende ruimte voor opstelling van de eettafel.

Vanuit de keuken is er toegang tot het tussenportaal met witgoed aansluitingen, doorgang naar de garage en toegang vanaf/naar de oprit.

Inpandig bereikbare garage met handmatige kantelpoort, verwarming, wastafel, ketelruimte met grondwaterpomp en Remeha C.V. ketel (2006 | huur via Volta | € 32,33 per maand) en toegang tot het overdekte terras.

Royaal overdekt terras gelegen aan de achterzijde van de woonkamer en overdekt bereikbaar vanuit de garage met een fraaie afmeting en met plafondventilator.

Tuin met fraaie diepte,veel privacy en door ligging op het noordwesten het fraaie voordeel van de avondzon.

Eerste verdieping:

Overloop met vlizo trap naar de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers waarvan een slaapkamer met dubbele muurkasten en toegang naar de badkamer met ligbad met opstelplaats van de boiler (2013 | Huur via Volta Limburg | € 14,45 per maand), tweede toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Met vlizo trap bereikbare in twee delen verdeelde zolderverdieping met een mooie nokhoogte van ca. 2,41 m. en met dakvenster. Een fraaie zolderverdieping om indien nodig nog verder te benutten.

Bijzonderheden:

Deze robuust gebouwde vrijstaande woning is ruim van opzet en al geheel voorzien van hardhouten kozijnen met vrijwel geheel dubbelglas, diverse rolluiken en dakisolatie. De woning is heel fraai gelegen, hartje Meers, maar biedt desalniettemin veel privacy door de ideale ligging in de straat. Om de hoek is zowel de pas heropende en vernieuwde speeltuin gelegen, net als de visvijver, de start van een fraaie en ruime groene omgeving achter Meers, waar het gebied zowel voor sporters als natuurliefhebbers veel te bieden heeft.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info