Elsloo Het Einde 18 Verkocht

In het charmante ‘Catsop’ rustig gelegen en modern gerenoveerd (technisch) vrijstaand woonhuis met carport, garage en tuin met optimale privacy.

In het charmante ‘Catsop’ rustig gelegen en modern gerenoveerd (technisch) vrijstaand woonhuis met carport, garage en tuin met optimale privacy.

Perceel / tuin:

De woning is gelegen aan de rand van Catsop en de tuin is gelegen op het westen. Naast de woning is een oprit gelegen die middels een gevestigde erfdienstbaarheid (gemeenschappelijk gebruik) toegang biedt tot de garage en de huidige carport.

Souterrain:

Het souterrain is bereikbaar via de hal en verdeeld in een hal alwaar ook de toegang is tot de kruipruimte via een mangat en een provisiekelder met aansluitpunten en opstelrek voor witgoedapparatuur. De kelderruimten hebben een prettige werkbare hoogte van ca. 2,07 m.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met toegang tot het souterrain en de verdieping, met natuurstenen tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond, meterkast (8 groepenkast, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom tariefmeter).

Toiletruimte met RVS panelen bekleed, met zwevend toilet en fonteintje.

Open keuken met natuurstenen ... tegelvloer, stucwerk wanden en deels verlaagd plafond met inbouwspots en moderne open keuken (2006) met houten werkblad en voorzien van een kookeiland, 5 pits Siemens gasfornuis met wokbrander, met RVS afzuigkap (Boretti), koelkast, oven, vaatwasser, warmwaterboiler en geïntegreerde eettafel.

Woonkamer met tegelvloer, geschilderde metselwerk wanden, authentieke houtkachel en toegang tot de tuin middels dubbele openslaande deuren en een separate loopdeur.

Tuin aansluitend aan de woning met deels betegeld terras en gazon en toegang tot de oprit richting de garage en carport.

Garage is uitgerust met elektrische en op afstand bedienbare sectionaalpoort en heeft een hoogte van ca. 2,15 m.

De huidige carport diende voorheen eveneens als garage, maar bevat momenteel geen poort en functioneert daardoor prima als carport met een hoogte van ca. 3,29m. Deze voormalige garage is door een tussenwand in twee delen ingericht met als achterste deel een overdekt en betegeld terras met zicht en toegang naar de achtergelegen tuin met wederom betegeld gedeelte, gazon en pad naar houten tuinhuis van ca. 3,90 m x 2,70 m.

Eerste verdieping:

Overloop toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en het trap portaal voor toegang naar de tweede verdieping.

De drie slaapkamers zijn voorzien van houten lamelparketvloeren en één slaapkamer is voorzien van een volledige kastenwand.

Ruime en moderne badkamer met inbouwspots, tegelvloer, modern sanitair, waaronder een dubbele wastafel, een ligbad (whirlpool), inbouwradio, inloopdouche, zwevend toilet en voorzien van elektrische vloerverwarming en een designradiator.

De bergingsruimte / het trapportaal biedt middels vaste trap toegang naar de tweede verdieping en tevens is hier de omvormer van de zonnepanelen aanwezig.

Tweede verdieping:

Via vaste trap bereikbare ruime zolder met opstelplaats van de cv-ketel (Remeha Quinta combi-HR | bouwjaar 2008 | eigendom) en geheel voorzien van vloerbedekking en met vaste kasten in de dakschuinte en aan de buitengevel.

Bijzonderheden:

Deze instapklare moderne woning heeft een authentieke, gezellige sfeer en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken aan de gehele voorgevel, op de zijgevel en op de verdieping aan de achterzijde. Op de verdieping zijn diverse horren aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en verder is er dak-, spouw- en vloerisolatie toegepast. De woning beschikt verder nog over zonnepanelen (10 stuks | geleverd via VoltaSolar | 2018). Dit object is door de twee buitenruimten uitermate geschikt voor hobbyisten of ZZP’ers met behoefte aan werkruimte of opslagmogelijkheden.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info