Elsloo Maarten Trompstraat 12 Verkocht

Op een mooie lokatie nabij het Dorine Verschureplein in “Elsloo” gelegen goed onderhouden ruime vrijstaande woning met garage (met zadeldak), Z-vormige woonkamer met schuifpui naar het terras, luxe ke

Op een mooie lokatie nabij het Dorine Verschureplein in “Elsloo” gelegen goed onderhouden ruime vrijstaande woning met garage (met zadeldak), Z-vormige woonkamer met schuifpui naar het terras, luxe keuken, 5 slaapkamers en geheel omsloten tuin.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met tegelvloer, garderobe en meterkast (5 groepen, 2 krachtgroepen waarvan 1 fornuisgroep, 3 aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje en verlaagd plafond.

Z-vormige woonkamer, verdeeld in een zit- en een eetgedeelte met parketvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en schuifpui naar het terras en de tuin.

Gesloten keuken met granieten tegelvoer, deels stucwerk wanden, verlaagd plafond met inbouwverlichting, design radiator en een witte aanbouwcombinatie in hoekopstelling met granieten werkblad, voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasautomaat.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met granieten tegelvoer, ... deels tegelwerk wanden, verlaagd plafond en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. Vanuit de bijkeuken is ook het terras en de tuin bereikbaar.

Ruime garage met zadeldak en vliering, elektrisch bedienbare kantelpoort poort en separate toegangsdeur naar de tuin.

Nette geheel omsloten tuin (op het Oosten gelegen) met gazon en terras.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer en toegang naar de badkamer, de tweede verdieping middels een wenteltrap en de 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer (aan de achterzijde gelegen) met wandkast, balkjes plafond en eiken mozaïek parketvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond en slaapkamer 3 (achterzijde) is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, stucwerk plafond, vaste wastafel en toegang naar de kleedkamer met vloerbedekking en dakraam.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine, hoek ligbad met whirlpool, dubbele vaste wastafel in wandmeubel, tweede toilet (wandcloset), verlaagd aluminium plafond met inbouwpots en design radiator.

Tweede verdieping:

Overloop met laminaat vloer, study, voldoende bergruimte, opstelling van de cv-ketel (Nefit | 2000 | eigendom) en dakkapel. Royale slaapkamer (4) met laminaatvloer, bergkasten en een dakkapel aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

Deze ruime centraal gelegen vrijstaande woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie met energielabel C (voorlopig). Verder zijn er diverse rolluiken (6 x op de eerste en tweede verdieping), een zonnescherm (achterzijde woonkamer) en een tweetal markiezen (woonkamer) gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info