Elsloo Koolweg 91 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Elsloo

Keurig onderhouden ruim halfvrijstaand winkel-/woonhuis met vier slaapkamers, twee badkamers, ruim perceel met oprit en garage en voorzien van twee huisnummers met individuele meters.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar vanuit de hal van het woonhuis, huisnummer 91.

Begane grond:

Voortuin met toegang tot de oprit en middels dubbele poort toegang tot de tuin. Ingang winkelruimte en voordeur van het woonhuis, beiden met overdekte entree.

Woonhuis:

Entree | hal met opstelplaats meterkast (7 groepenkast smeltzekeringen met aardlekschakelaar en slimme meter en eigen gas en water meters), kelderingang, met trapopgang naar de woonverdieping en met toegang tot het achterste bereik.

Betegelde werkruimte in gebruik als wasserette met witgoed aansluitingen, wastafel, opstelplaats C.V. ketel van het woonhuis (Radson | 2006 | eigendom).

In deze werkruimte is een separate toiletruimte met fonteintje en badkamer aanwezig en er is toegang tot de extra kamer op de begane grond die middels schuifpui toegang biedt tot de ... tuin. In deze kamer is nog een voormalige loopdeur aanwezig die toegang biedt naar de winkelruimte.

Tevens is er nog een portaal aanwezig als extra bergruimte, waar vanuit de tuin toegankelijk is.

In de uiterste hoek van het perceel gelegen garage met kantelpoort en loopdeur.

Geheel omsloten en rijkelijk groene tuin met vijver, betegeld terras, zijingang via oprit, optimale privacy en met buitenberging en tuinhuis.

Winkelruimte:

Entree | hal met toegang tot het voorste bereik van de winkelruimte (voormalige keuken).

Open doorloop naar het middelste deel (voormalige restaurant) waar tevens de opstelling is van de meterkast (automatische groepenkast met aardlekschakelaars, slimme meter en eigen gas en water meters).

Er is een voorportaal aanwezig met fonteintje dat toegang biedt tot de toiletruimte.

Vervolgens is er nog een bergingsruimte aanwezig waar nog tevens een voormalige loopdeur aanwezig is naar de overige ruimten op de begane grond.

Eerste verdieping:

Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, toegang tot de woonkamer en met opstelplaats van badgeiser (Vaillant | huur via Volta).

L-vormige woonkamer met parketvloer, houtkachel en doorgang naar de keuken.

Keuken in hoekopstelling met keramische kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven, vaatwasautomaat en koelkast.

Vanuit de keuken is er toegang tot de overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan één met vaste kastenwand en de geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, twee wastafels, ligbad en douchecabine. De keuken en slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot de werk-/slaapkamer met laminaatvloer, vaste wastafel, dakkapel en vaste opbergkasten.

Bijzonderheden:

Deze ruime woning is vrijwel geheel uitgerust met hardhouten kozijnen met dubbel glas. Er is dakisolatie toegepast (Unidek) en er zijn rolluiken aanwezig op de gehele eerste verdieping en op de begane grond op de achterdeur. De gehele woning verkeert in een zeer goede staat van onderhoud.

De bestemming betreft ‘Gemengd’ met een functieaanduiding van horeca.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info