Elsloo Grote Straat 46 Verkocht

Vrijstaand en onderkelderd woonhuis idyllisch gelegen in Meers op ruim perceel met drie in-/uitgangen, zes slaapkamers, sfeervol ingerichte woonkamer met vide en open haard en ruime tuin rondom met ve

Vrijstaand en onderkelderd woonhuis idyllisch gelegen in Meers op ruim perceel met drie in-/uitgangen, zes slaapkamers, sfeervol ingerichte woonkamer met vide en open haard en ruime tuin rondom met veel privacy. De woning is toegankelijk via de Grote Straat als ook via de Schoolsteeg.

Souterrain:

Vanuit de woonkamer en direct vanuit de tuin toegankelijke kelder met een prettige hoogte van ca. 2,40 m, met opstelplaats van C.V. ketel 1 (Nefit | eigendom | 2017), hete lucht systeem (Fläkt | eigendom | begin jaren ’90) en toegang tot de kruipruimte onder dit deel van het woonhuis.

Begane grond:

Aan de Grote Straat zijde is er een tuinpoort aanwezig die toegang biedt tot de fraai beplante ruin met toegang richting de voordeur. Entree | hal met toegang tot het volledig betegelde ruime toilet met fonteintje, de eetkamer, trapopgang naar de verdieping, toegang tot de twee slaapkamers en garage en met opstelplaats meterkast (automatische schakelkast met 12 groepen, 4 aardlekschakelaars, dag-/nachttarief draaischijfmeters en ... glasvezelaansluiting).

Eetkamer met erker en doorkijk naar de speels hoger gelegen woonkamer en met toegang tot de kelder, trapopgang naar de woonkamer en toegang tot de keuken. Woonkamer die ingedeeld is rondom de open haard partij en met balkon met uitzicht over de tuin. Zowel de eetkamer als de woonkamer zijn voorzien van een eiken parketvloer.

Leefkeuken met 5-pits gaskookfornuis met afzuigkap met afvoerkanaal, dubbele wastafel, combi-magnetron met steamer functie, koelkast en vaatwasser en uitgerust met vaste inbouwkasten naast het zitgedeelte. De keuken is voorzien van een tegelvloer.

Bijkeuken met keukenkastopstelling, aansluitingen voor witgoed en met doorgang naar de garage. Garage met dubbele openslaande deuren naar de oprit, toegang tot de bijkeuken, entree | hal en separate bergingsruimte met opstelplaats C.V. ketel 2 (Nefit | eigendom | 2018). De garage en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer.

Op de begane grond zijn tevens een tweetal werk-/slaapkamers aanwezig waarvan er een is uitgerust met een zeilvloer en één een directe toegang heeft van buitenaf via de Schoolsteeg en voorzien is van vloerbedekking.

Eerste verdieping:

Fraaie overloop met veel lichtinval door hoge raampartij en vide, toegang tot de ruime en geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en tweede toilet en de vier slaapkamers. Aan de woonkamer zijde van de woning is er eveneens een overloop | studeerhoek aanwezig met fraai uitzicht over de woonkamer en veel lichtinval door de erker | dakkapel constructie.

Bijzonderheden:

Deze authentieke vrijstaande woning ligt subtiel verscholen op een mooi perceeloppervlak en straalt veel rust en charme uit, mede door de unieke indeling van de diverse en vele ruimten in de woning. Het woonhuis is goed onderhouden en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Begin jaren ’90 is het woonhuis grotendeels herbouwd/gerenoveerd. Een huis dat gelegen is in een fraaie groene en landelijke omgeving, omgeven door het in ontwikkeling zijnde grensmaas gebied en met een ideale afstand t.o.v. kernen als Stein en Elsloo.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info