Elsloo Burg Eussenstraat 2 Verkocht

Centraal gelegen goed onderhouden twee-onder- een- kapwoning met garage, 3 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke kleine geheel omsloten tuin met overdekt terras en optimale privacy.

Centraal gelegen goed onderhouden twee-onder- een- kapwoning met garage, 3 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke kleine geheel omsloten tuin met overdekt terras en optimale privacy.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met tegelvloer, geschilderde (schoonmetselwerk) wanden, stucwerk plafond en trapkast. Meterkast (6 groepenkast, 2 aardlekschakelaars, dag- en nachtstroomtariefmeter). Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Doorzon woonkamer met parketvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en deur naar de keuken en het overdekt terras. Gesloten keuken met tegelvoer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en aanbouwkeuken in wandopstelling voorzien van een gaskookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasautomaat, elektrische oven en magnetron. Vanuit de keuken is het overdekt terras en de tuin bereikbaar. Garage (15 m2) met elektrisch bedienbare kantelpoort, aansluitpunten voor de was apparatuur en deur naar de tuin. Geheel omsloten beklinkerde tuin met overdekt terras en separate toegang via de Heiveldstraat.

Eerste ... verdieping:

Overloop met parketvloer en vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder. Drie slaapkamers allen voorzien van parketvloeren, stucwerk wanden en stucwerk plafonds. Geheel betegelde badkamer met douche en vaste wastafel in wandmeubel (wandcloset).

Tweede verdieping | zolder:

Bergzolder met opstelling van de c.v. combiketel (Nefit Ecomline| 1999| eigendom).

Bijzonderheden:

Deze keurig onderhouden woning is voorzien van deels hardhouten en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing met uitzondering van de voordeur, het toiletraam, badkamerraam en dakraam. Verder is er dakisolatie toegepast en zijn er diverse rolluiken gemonteerd. Energielabel D.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Meer info Minder info