Elsloo Sijzenhof 2 Verkocht

Hoekwoning gelegen aan het begin van een woonerf met drie slaapkamers op de verdieping, moderne recent gerenoveerde badkamer, vaste trap naar de tweede verdieping en onderhoudsvriendelijke tuin.

Deze hoekwoning is gelegen aan het begin van een woonerf en heeft drie slaapkamers op de verdieping, een moderne recent gerenoveerde badkamer, vaste trap naar de tweede verdieping en onderhoudsvriendelijke tuin.

Perceel / tuin:

De woning is gelegen aan de rand van een woonerf met voor de deur een ruime hoeveelheid aan openbare parkeerplaatsen. De voortuin is onderhoudsarm ingericht en langs de buitengevel is er een breedte beschikbaar waar een directe doorgang tot de tuin realiseerbaar is. Tevens is er een mandelig pad aan de achterzijde gelegen, waar een achteringang aanwezig is.

Begane grond:

Hal met tegelvloer, half betegeld staand toilet met fonteintje, meterkast (met automatische 7 groepenschakelkast, 1 aardlekschakelaar, slimme meter, glasvezelaansluiting is tevens aanwezig in de woonkamer), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

Doorzon woonkamer met tegelvloer, trapkast met vloerluik voor toegang tot de kruipruimte en toegang tot de keuken.

Keuken in wandopstelling met 4-pits ... gaskookfornuis en afzuigkap met afvoerkanaal en toegang tot de tuin en de bijkeuken.

Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen met aansluitpunten voor witgoed en met separate toegang tot/vanuit de tuin.

Onderhoudsvriendelijke grotendeels betegelde tuin met aluminium terrasoverkapping, houten tuinhuis en ingang achterom.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, vaste trap voor toegang tot de tweede verdieping en de recent gerenoveerde volledig betegelde badkamer met tweede toilet, douche cabine met regendouche en handdouche en vaste wastafel met spiegelkast.

De slaapkamers en overloop zijn allen voorzien van laminaatvloeren.

Tweede verdieping:

Royale verdieping door de nokhoogte van ca. 2,77 m. met tapijttegels en opstelplaats van de C.V. ketel (Agpo | 1999 | eigendom). Een ideale ruimte om indien nodig nog aanvullend te benutten als hobbyruimte of in te richten als slaapkamer.

Bijzonderheden:

De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met deels al dubbel glas. Alle ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info