Elsloo Const Huygensstraat 8 Verkocht

Twee-onder-een-kap woning met aanbouw met bijkeuken, drie slaapkamers, bergzolder met vlizo trap, royale oprit en tuin met tuinhuis.

Twee-onder-een-kap woning met aanbouw met bijkeuken, drie slaapkamers, bergzolder met vlizo trap, royale oprit en tuin met tuinhuis.

Souterrain:

Provisiekelder met hoogte van ca. 2,01 m.

Begane grond:

Betegelde en onderhoudsvriendelijke voortuin en royale diepe oprit van bijna 15 meter lengte.

Entree | hal met geheel betegeld toilet, trapopgang naar de verdieping, toegang tot het souterrain, meterkast (6 groepen automatische schakelkast, 2 aardlekschakelaars en hoofdzekering, slimme meter en met glasvezelaansluiting in meterkast) en toegang tot de woonkamer.

T-vormige woon/-eetkamer met open verbinding naar de keuken, doorgang naar de bijkeuken en met schuifpui naar de tuin.

De hal en de gehele woonkamer zijn voorzien van een parketvloer.

Keuken in hoekopstelling en voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, vaatwasser (2018) combi-magnetron met warmhoudlade en koelkast. Boven de keuken is er een te openen lichtkoepel aanwezig die zorgt voor veel lichtinval. De keuken is voorzien van een ... tegelvloer.

Betegelde bijkeuken met werkblad, witgoed aansluitingen en loopdeur naar de tuin.

Betegeld terras met kunstgras gazon, waterpartij en tuinhuis. De tuin is tevens bereikbaar vanaf de oprit via een poort met dubbele deur.

Eerste verdieping:

Overloop met vlizotrap naar de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van parketvloeren.

Geheel betegelde badkamer met ligbad met whirlpool functie, vaste wastafel, designradiator en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping | zolder:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,71 m, opstelling van de cv. ketel (Bosch | 2009 | eigendom), de mechanische ventilatie unit en met een dakraam.

Bijzonderheden:

Deze twee-onder-een-kap woning is vrijwel geheel voorzien van aluminium en kunststof kozijnen met dubbel glas en er zijn rolluiken aanwezig op de slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Verder is deze woning voorzien van dakisolatie en is de aanbouw in zijn geheel geïsoleerd. Het pannendak van de woning is in november 2008 geheel vernieuwd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info