Elsloo Knoopkruid 5 Verkocht

In jonge kindvriendelijke woonomgeving aan plantsoen gelegen tussen gebouwd woonhuis (2001) met inpandig bereikbare garage | multifunctionele ruimte en geheel omsloten tuin met ruim betegeld terras.

In jonge kindvriendelijke woonomgeving aan plantsoen gelegen tussen gebouwd woonhuis (2001) met inpandig bereikbare garage | multifunctionele ruimte en geheel omsloten tuin met ruim betegeld terras.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met tegelvloer en meterkast (8 groepen automatische schakelkast, 2 aardlekschakelaars en slimme meter, glasvezelaansluiting aanwezig).

Half betegelde toiletruimte met fonteintje. Doorzon woonkamer met tegelvloer, spuitwerk wanden, spuitwerk plafonds en trapkast.

Open keuken met tegelvloer en moderne aanbouwkeuken (2016) in hoekopstelling voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, combi magnetron, koelkast en vaatwasautomaat.

Inpandig (via de hal) bereikbare multifunctionele ruimte (voormalige garage) met tussenwand, met in tweede deel aanwezige aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger en toegang naar het terras. Deze ruimte is ook bereikbaar via een separate toegangsdeur aan de voorzijde in de kantelpoort. Geheel omsloten tuin met ruim betegeld terras en ... tuinhuis.

Eerste verdieping:

Overloop voorzien van berging met opstelling van de cv-combiketel (Vaillant HR | 2001 | eigendom) en het mechanisch ventilatiesysteem.

Drie slaapkamers waarbij de grootste slaapkamer toegang biedt naar het balkon aan de voorzijde en mooi uitzicht op het plantsoen. De overloop en de 3 slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, spuitwerk wanden en spuitwerk plafonds. Geheel betegelde badkamer met douche cabine, 2de toilet en vaste wastafel.

Bijzonderheden:

Dit jonge woonhuis is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en heeft een uitstekend isolatiepakket (vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing). De woning is in een jonge kindvriendelijke woonbuurt aan een plantsoen gelegen en in de nabijheid van alle uitvalswegen en het station. Ideale instapklare gezinswoning.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info