Elsloo Dross Wilkinstraat 8 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Elsloo

In kindvriendelijke omgeving gelegen ruim half vrijstaand woonhuis met aanbouw, overdekt terras (carport), berging (voormalige garage) en geheel omsloten tuin met optimale privacy.

Souterrain:

Hobby- | praktijkruimte ca. 5,07 m x 3,65 m (1995) met tegelvoer en verlaagd systeem plafond, bereikbaar via een separate ingang vanuit de tuin.

Begane grond:

Overdekte entree | hal met tegelvloer. Garderobe- | opbergkast met toegang tot de kruipruimte. Meterkast (8 groepenkast, 1 aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom tariefmeter). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. L-vormige woonkamer ca. 7,45 m x 6,07 m | 3,85 m met tegelvloer, deels pleisterwerk-, deels metselwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Ruime woon- leefkeuken (= aanbouw | 1984) ca. 4,18 m x 4,00 m met tegelvoer, pleisterwerk wanden, aluminium systeemplafond met inbouwspots en aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een granieten aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat met wok brander, inbouwfriteuse, combioven, rvs-afzuigkap, ... koelkast en vaatwasautomaat. Overdekt terras ca. 7,27 m x 2,85 m (1988) voorzien van een op afstand bedienbare sectionaal poort. Vanuit het overdekt terras is de berging (voormalige garage) van ca. 6,60 m x 3,06 m met loop deur bereikbaar. Separate bergruimte met opstelling van de cv-ketel (Remeha combi-HR | bouwjaar 2000 | eigendom) ten behoeve van de hobby- | praktijkruimte en de keuken. Geheel omsloten tuin met gazon, terras en optimale privacy.

Eerste Verdieping:

Overloop met stucwerk wanden, bergkast en vaste trap naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers: 1 = ca. 4,15 m x 3,85 m | 3,32 m en 2 = ca. 3,80 m x 3,24 m (met van vaste kastenwand), beide voorzien van laminaatvloeren, stucwerk wanden en schroten plafonds. Ruime badkamer (1998) ca. 3,12 m x 2,41 m met ligbad (inclusief douchewand), tweede toilet (wandcloset), designradiator, vaste wastafel in wandmeubel en verlaagd aluminium plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping:

Overloop met laminaatvloer en berging met opstelling met van de cv-combiketel (Nefit HR | bouwjaar 1998 | eigendom). Derde slaapkamer ca. 4,15 m x 3,85 m met dakkapel, laminaatvloer en diverse bergkasten.

Bijzonderheden:

Deze mooie instapklare ruime woning is voorzien van kunststof en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken gemonteerd en is er dakisolatie toegepast.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info