Bunde Kasennerweg 7 Prijs: € 215.000 k.k.

Op een perceel van 2.262 m2 prachtig gelegen halfvrijstaand woonhuis met een schitterende tuinweide die vrijwel recht op het zuiden is gelegen en een weergaloze achtertuin biedt.

Op een perceel van 2.262 m2 prachtig gelegen halfvrijstaand woonhuis met o.a. badkamer en één slaapkamer op de begane grond, dubbele garage/carport en schuur, maar met bovenal een schitterende tuinweide die vrijwel recht op het zuiden is gelegen en een weergaloze achtertuin biedt.

Perceel / tuin:

Over drie kadastrale percelen verdeeld biedt dit geheel een totale grond oppervlakte van 2.262 m2. Aan de voorzijde beschikt de woning aan een zijde over een ruime oprit met een breedte van ca. 7,5 meter en een lengte van meer dan 12 meter tot aan de twee auto stallingen. Het achterste perceel loopt over een breedte van ca. 16 meter bijna 100 meter door in de lengte.

Souterrain:

Vanuit de keuken middels toegangsluik toegankelijke compacte kelder van ca. 8 m2.

Begane grond:

Overdekte entree met directe toegang tot de woonkamer met in de hoek de meteropstelling (met 3 smelt- en drukzekeringen, 1 aardlekschakelaar en slimme meter), gashaard, zicht op de achtertuin en doorloop naar zowel de slaapkamer op de begane grond als de ... keuken.

Slaapkamer met open doorgang van oude kamerverdeling met in voorste deel het slaapgedeelte en in het ingangsgedeelte nog een vaste wastafel.

Keuken met gaskookfornuis, geiser, eenvoudige keukenkastenopstelling en vaste trap naar eerste verdieping.

Achter de keuken is een wasruimte aanwezige met toegangsdeur vanaf of naar buiten en met witgoedaansluiting.

Als laatste aan de achterzijde van het woonhuis is de badkamer gelegen met douche, vaste wastafel en toilet.

Aan de achterzijde van de woning is een schuur aanwezig als buitenberging en naastgelegen zijn er twee auto stallingen aanwezig.

Eerste verdieping:

Vanuit de keuken is er een trapopgang naar de verdieping aanwezig met een beperkte plafondhoogte van ca. 1,80 m op de overloop, ca. 1,85 m plafondhoogte op een slaapkamer en een open bergzolder met een nokhoogte van ca. 2,25 m.

Bijzonderheden:

Op een prachtige locatie in Kasen ligt hier een woonhuis te wachten op een nieuwe eigenaar die het nieuw leven in blaast en er een mooie nieuwe invulling aan geeft. Een renovatie dan wel verbouwing of nieuwbouw is wellicht een overweging, al heeft de bestaande bebouwing ontzettend veel charme en blinkt het geheel uit in sierlijke eenvoud.

Gelegen middenin het groen, op wandelafstand van het Bunderbos, en een half uur fiets afstand van het centrum van Maastricht, maar zelfs nog op korte afstand van op- en afrit vanaf de A2 in de richting van Eindhoven en Maastricht is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info