Bunde Kasennerweg 16 Verkocht

Idyllisch in Kasen gelegen woonhuis met diverse opstallen op een breed en riant diep perceel met vier slaapkamers, waarvan een slaapkamer op de begane grond aanwezig is.

Idyllisch in Kasen gelegen woonhuis met diverse opstallen op een breed en riant diep perceel met vier slaapkamers, waarvan een slaapkamer op de begane grond aanwezig is.

Begane grond:

Riante diepe oprit met kiezelstenen, met nog naastgelegen overig deel van het perceel met gazon en groeninvulling.

De woning heeft een entree aan de zijgevel en een achteringang. Vanuit de zij ingang wordt direct de woonkamer bereikt met tegelvloer, open haard en doorgang naar de op de begane grond aanwezige slaapkamer en de keuken. De meterkast (5 groepenkast met 1 aardlekschakelaar en slimme meter) is in de woonkamer aanwezig.

Keuken met tegelvloer, gaskookfornuis met afzuigkap en keukenkastopstelling met dubbele spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken en het portaal bereikbaar.

Het portaal met tegelvloer ligt aan de achterzijde van de woning en biedt op zijn beurt de trapopgang naar de verdieping, de toegang tot de eveneens op de begane grond aanwezige badkamer met toilet, wastafel en douche en in dit portaal is de witgoedaansluiting ... voorzien.

De bijkeuken is tevens toegankelijk vanuit de achtertuin en heeft een royale lengte van meer dan 7 meter.

Aan het einde van de oprit is een oude stalling aanwezig met een breedte van ca. 11,30m en een diepte van ca. 3,16 m met bovenverdieping (voormalig duivenhok).

Achter de woning is nog een tweede stalling aanwezig, destijds gezamenlijk met de buren aangelegd en opgedeeld in twee delen waarvan het eerste voorste deel een breedte heeft van ca. 3,0 m en een diepte van ca. 6,12 m en het achterste deel dat vanaf de zijkant toegankelijk is nog een breedte van ca. 2,37 m en een diepte van 3,68 m.

Er is in de tuin tevens nog een vijver aanwezig, een tuinhuis van ca. 1,75 m breedte en 2,24 m diepte en in de resterende tuinweide van meer dan 140 meter diepte en ca. 7 meter breedte zijn nog meerdere eenvoudige opstallen aanwezig.

Eerste verdieping:

Drie (slaap)kamers die opeenvolgend bereikbaar zijn, waarbij in de eerste kamer tevens een toilet aanwezig is, als ook de C.V. ketel (Remeha Calenta | 2013 | huur via Volta € 40,70 per maand).

Bijzonderheden:

Het hoofddak is voorzien van dakisolatie, verder is er overal enkele beglazing aanwezig. Dit charmante woonhuis verdient het door de fraaie ligging en mogelijkheden zeer zeker om gerenoveerd te worden. Het grondstuk biedt namelijk veel mogelijkheden door de breedte van het perceel aan de voorzijde en de fraaie tuinweide aan de achterzijde.

Gelegen middenin het groen, op wandelafstand van het Bunderbos, en een half uur fiets afstand van het centrum van Maastricht, maar zelfs nog op korte afstand van op- en afrit vanaf de A2 in de richting van Eindhoven en Maastricht is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info