Bunde Geulstraat 14 Verkocht

Halfvrijstaande woning met aanbouw, garage, drie slaapkamers op de verdieping, royale tweede verdieping, fraaie tuin met vijver en voorzien van 12 zonnepanelen.

Halfvrijstaande woning met aanbouw, garage, drie slaapkamers op de verdieping, royale tweede verdieping, fraaie tuin met vijver en voorzien van 12 zonnepanelen.

Begane grond:

Entree | hal met half betegeld toilet met fonteintje, meterkast (automatische schakelkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting), trapopgang naar verdieping en toegang tot de woonkamer.

L-vormige woonkamer met open verbinding richting de keuken in hoekopstelling met inductiekookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser en afgewerkt met granieten aanrechtblad.

In de aanbouw is de eetkamer gelegen die toegang biedt tot zowel de bijkeuken als tot de tuin middels een schuifpui.

Bijkeuken met keukenkastopstelling met extra wastafel en met witgoed aansluitingen. Vanuit de bijkeuken is de garage inpandig bereikbaar die is uitgerust met een elektrische sectionaalpoort.

Fraai ingerichte en grotendeels betegelde tuin met visvijver, ruime terrasoverkapping en houten tuinhuis.

De ... woonkamer, keuken een eetkamer zijn voorzien van laminaatvloeren en in de bijkeuken is een tegelvloer aanwezig.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de geheel betegelde badkamer met ligbad met douchescherm, vaste wastafel, designradiator en tweede toilet.

Drie slaapkamers en vaste trap naar tweede verdieping. De eerste verdieping is verder volledig voorzien van laminaatvloeren.

Tweede verdieping :

Ruime tweede verdieping met dakvenster die momenteel dient als slaapkamer met eigen zitgedeelte, vaste wastafel, verlaagd plafond met een hoogte van ca. 2,69 m.

In een vaste kastenwand bevindt zich de opstelplaats van de C.V. ketel (Nefit | eigendom | 2006).

Bijzonderheden:

Deze halfvrijstaande woning is verder nog uitgerust met een alarmsysteem, 12 zonnepanelen en omvormer (ZeverSolar | eigendom | 2016) en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en dakisolatie en betonnen vloeren. De gehele eerste verdieping en de voorgevel op de begane grond zijn voorzien van rolluiken.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info