Buchten Keerweg 85 Verkocht

Vrijstaande en vrijwel geheel gerenoveerde jaren dertig woning met provisie kelder, aanbouw met badkamer, drie slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping en ruime tweede verdieping.

Vrijstaande en vrijwel geheel gerenoveerde jaren dertig woning met provisie kelder, aanbouw met badkamer, drie slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping en ruime tweede verdieping.

Perceel / tuin:

Ruime voortuin met bijna 20 meter lange oprit. Aan het einde van de oprit / via de stoep van de Burg. Paulssenstraat is de tuin eveneens direct bereikbaar en tevens is daar een zijingang met toegang tot de aanbouw van de woning. Vanaf het grasveld is aan de achterzijde een ingang gesitueerd die toegang biedt tot de hal van het achterste deel van de aanbouw.

Souterrain:

Provisiekelder met hoogte van ca. 1,88 m bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Overdekte entree | hal met meterkast (13 groepen automatische schakelkast, 2 aardlekschakelaars en slimme meter), trapopgang naar de verdieping, toegang naar de eetkamer, keuken, volledig betegelde toilet met fonteintje, trap naar het souterrain en met diverse glas in lood ramen.

Voorkamer | woonkamer met erker aan voorzijde, schouwpartij in het midden met Faber ... gashaard met afstandsbediening en toegankelijk vanuit de eetkamer middels charmante en suite deuren (schuifdeuren).

Eetkamer gelegen tussen de keuken en voorkamer | woonkamer met eveneens een schouwpartij (niet in gebruik) en toegankelijk vanuit de hal, de open keuken en de aanbouw. De gehele eetkamer en voorkamer zijn voorzien van een parketvloer.

Het eerste deel van de aanbouw is direct gelegen aansluitend aan de eetkamer | keuken. Vanaf dit gedeelte is er een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig en de glazen overkapping met zonwerend glas biedt meer dan voldoende lichtinval voor de hele woning. Deze overkapping is bovenal ook nog uitgerust met een Somfy zonweringsysteem op afstandsbediening en in deze ruimte is een van de twee airco’s (LTC | 2017) aanwezig (met elk een eigen buiten unit). Hier is bovendien de zijingang aanwezig met toegang tot | vanaf het betegelde terras middels dubbele te openen deur (kunststof kozijnen).

Keuken (2016) die speels gelegen is in de erker aan de buitenzijde van het woonhuis met elektrisch rolluik (met Somfy afstandsbediening), met daardoor zicht naar buiten en met uitgebreide Bauknecht apparatuur (inductie kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, Quooker, iXelium combi-stoomoven en Bauknecht iXelium combi-magnetron (beiden met uitgebreide ovenfuncties), vaatwasser, inbouw koffiemachine, koelkast en vrieskast) deels aanwezig in de ruime kastenwand en deels in het kookeiland, dat eveneens opbergruimte bevat.

Hal | tussenportaal die toegang biedt tot de op de begane grond aanwezige badkamer, de wasruimte en de tuin.

Geheel betegelde moderne badkamer met ligbad (met verlichting, whirlpool functie en FM radio), inloopdouche, wastafel, extra toilet en mechanische ventilatie.

Wasruimte met witgoed aansluitingen, opstelling van C.V. ketel (Nefit | eigendom | 2010).

Achter de woning is in de tuin met grotendeels gazon een buitenberging | overdekte buitenruimte aanwezig met bergzolder met mangat.

Eerste verdieping:

Ruime overloop waar de jaren dertig stijl mooi tot uiting komt door de indeling met de vier kamers, de vaste trap naar de tweede verdieping en wederom de glas in lood raampartijen. Tevens is er op deze overloop een tweede airco unit aanwezig (LTC | 2017) met eigen buitenunit.

De slaapkamer aan de voorzijde heeft wederom het voordeel van de typische jaren dertig erker en de kleine slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een muurkast. Verder zijn alle slaapkamers voorzien van laminaatvloeren en is er op de badkamer een handmatig rolluik en op de slaapkamer aan de achterzijde een elektrisch (Somfy) rolluik aanwezig.

Tweede verdieping:

Riante open tweede verdieping met een grote dakkapel aan de voorzijde en tevens een kleinere dakkapel aan de achterzijde. Deze verdieping heeft een fraaie nokhoogte van ca. 3,76 m die daardoor zelfs nog mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een vliering, maar is verder vooralsnog niet afgewerkt en in gebruik als bergzolder.

Bijzonderheden:

Dit vrijwel geheel gerenoveerde woonhuis heeft heel veel charme en kent een hoog afwerkingsniveau. Veel van deze afwerking is recent in de afgelopen jaren verzorgd. De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie vanuit de kruipruimte met in 2016 geheel vernieuwde houten balkenvloer, heeft al deels dubbel glas in vrijwel geheel houten kozijnen en in 2018 zijn van de hoofdbouw van de woning nog de hemelwaterafvoeren vernieuwd en zijn de boeiboorden opnieuw afgewerkt met plastisol. Een instapklare huiselijke woning uit een gewilde decennium qua bouwstijl, rustig gelegen, maar tevens op steenworp afstand van uitvalswegen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info