Beek Neerbeekerhof 2 Verkocht

Rustig aan doodlopende straat gelegen, goed onderhouden twee onder een kap woning met aanbouw (veranda), kelder, 3 slaapkamers, badkamer, garage, carport en geheel omsloten tuin met terras en gazon.

Rustig aan doodlopende straat gelegen, goed onderhouden twee onder een kap woning met aanbouw (veranda), kelder, 3 slaapkamers, badkamer, garage, carport en geheel omsloten tuin met terras en gazon.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal met aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger en tevens toegang naar de kruipruimte.

Begane grond:

Entree | hal met tegelvloer, sierpleisterwerk wanden, spuitwerk plafond en toegang naar de eerste verdieping, de half betegelde toiletruimte, kelder, keuken en woonkamer. Meterkast (4 groepen kast, geen aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter).

Woonkamer met beuken parketvloer, sierpleisterwerk wanden, stucwerk plafond en naar de keuken, veranda en hal.

Gesloten keuken met laminaatvloer, half betegelde wanden, spuitwerk plafond en aanbouwkeuken in wandopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en koelkast.

Veranda met laminaatvloer, geschilderde schoonmetselwerk wanden, houten schroten plafond met toegang naar de woonkamer, keuken, ... het terras en de tuin.

Geheel omsloten tuin met terras, gazon, garage en separate toegang aan de rechterzijde van de woning via de carport.

Garage met kantelpoort en separate loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, sierpleisterwerk wanden, zachtboard plafond, vlizotrap naar de tweede verdieping en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

De drie slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behang wanden en zachtboard plafonds.

Eenvoudige in originele staat verkerende badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Bergzolder met opstelling van de c.v. combiketel (Remeha Calenta | 2009 | huurtoestel van Feenstra | € 32,35 per maand).

Bijzonderheden:

Dit rustig in een doodlopende straat gelegen woonhuis uit 1965 is goed onderhouden, grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en een 3 tal houten kozijnen met enkele beglazing. Het hoofddak is van binnenuit geïsoleerd. Verder is zijn er diverse rolluiken (7x) gemonteerd. Energielabel D. Dit object verdient te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonwensen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info