Beek Aan het Beeker Kruis 10 Verkocht

Vrijstaande, onderkelderde woning in uitstekende staat met vier slaapkamers op de verdieping, moderne badkamer en keuken, garage, 18 zonnepanelen en privacy rijke tuin met jacuzzi.


Vrijstaande, onderkelderde woning in uitstekende staat met vier slaapkamers op de verdieping, moderne badkamer en keuken, garage, 18 zonnepanelen en privacy rijke tuin met jacuzzi.

Perceel:

Fraai en rustig gelegen perceel aan de zuidkant van Beek dat enkel wordt bezocht door lokaal verkeer en met naast gelegen speelveldje. De woning is omgeven door een voortreffelijk onderhouden voor- en achtertuin die rijk is aan beplanting en voorzien van een houten tuinhuis.

Souterrain:

Vanuit de hal toegankelijke kelderruimten met een fraaie hoogte van ca. 2,40 m en daardoor ideaal geschikt voor hobby-/sportruimten.

Begane grond:

De woning heeft aan de voorzijde een royale oprit van ruim 12 meter met dubbele deur naar de garage en aan de andere zijde is er een zij ingang aanwezig die directe toegang biedt tot de tuin.

Entree | hal met toegang tot het moderne en geheel betegelde toilet (2017) met fonteintje, de woonkamer, trapopgang naar de verdieping, keldertraptoegang en met opstelplaats meterkast (met 14 groepen, 2 ... aardlekschakelaars, slimme meter, glasvezelaansluiting is aanwezig in woonkamer).

L-vormige woonkamer met Bellfire gashaard (2008), schuifpui voor toegang tot het overdekte tuinterras en tussenportaal met opbergkast en toegang tot de keuken.

Leefkeuken (2016) met kookeiland met inductiekookplaat met ingebouwd Bora afzuigsysteem met afvoerkanaal en tot maximaal 6 zitplaatsen door overstekend werkblad. Tevens zijn er in dit eiland kasten ingebouwd voor maximale opbergmogelijkheden.

Vaste hoge kastenwand met koelkast, elektrische oven (met grill, stoom en hete lucht standen) en opbergkasten. In de lage wandopstelling is aanvullend nog werkruimte gecreëerd met tevens de spoelbak met Quooker en vaatwasmachine.

Vanuit de keuken is er is er een toegangsdeur naar het overdekte terras alsmede een toegangsdeur met inpandige doorgang naar de garage.

Garage met een royale lengte en breedte en voorzien van vlizo trap voor toegang tot de boven de garage aanwezige verdieping. Deze verdieping is tevens toegankelijk middels een toegangsdeur vanuit een van de slaapkamers. Tevens is in de garage de aansluiting voor wasmachine.

Tuin met betegeld terras dat middels schuifpui vanuit de woning te bereiken is, met overkapping met LED spots, Jacuzzi en warmte lamp. Verder is de tuin rijkelijk aangeplant en voorzien van een keurig gazon.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer en vlizo trap naar de zolderverdieping. Een van de slaapkamers aan de achterzijde is uitgerust met een vaste wastafel en heeft tevens een toegangsdeur naar de verdieping boven de garage (tevens bereikbaar met vlizo trap vanuit de garage). Deze ruimte is momenteel in gebruik als bergruimte, maar is goed bruikbaar voor andere doeleinden.

Geheel betegelde badkamer (2017) met grote wastafel met dubbele kranen, design bad, inloop douche (Sunshower Deluxe) en tweede toilet.

Tweede verdieping:

Vanaf de overloop is middels vlizo trap de zolderverdieping bereikbaar met een nokhoogte van ca. 1,71 m. Tevens is dit de opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Quinta | 2005 | eigendom).

Bijzonderheden:

Het woonhuis is vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel HR++ glas (2015), is omstreeks 2012 uitgerust met 18 zonnepanelen en er zijn op vrijwel alle ramen rolluiken aanwezig. Het dak en de spouwmuren zijn geïsoleerd en omstreeks 2013 zijn de pannen voorzien een dakpan coating. Energielabel B.

Deze vrijstaande woning biedt veel ruimte, is robuust en degelijk gebouwd en de belangrijke onderdelen zoals een keuken, toilet en badkamer zijn al volledig en recent gemoderniseerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info