Beek Ecrevissestraat 51 Verkocht

Rustig gelegen goed onderhouden twee onder een kap woning met kelder, 3 slaapkamers, badkamer, ruime verlengde garage en geheel omsloten tuin met overdekt terras, gazon en loungeruimte.

Rustig gelegen goed onderhouden twee onder een kap woning met kelder, 3 slaapkamers, badkamer, ruime verlengde garage en geheel omsloten tuin met overdekt terras, gazon en loungeruimte.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de keuken met tegelvloer, aansluitpunten voor de wasautomaat en opstelling van de c.v. combiketel (2010 | huurtoestel).

Begane grond:

Entree | hal met laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, garderobe en meterkast (8 groepen kast, fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter). Moderne toiletruimte met wandcloset.

Woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en schuifpui naar het overdekt terras.

Gesloten keuken met laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en aanbouwkeuken in wandopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasautomaat en magnetron.

Geheel omsloten tuin met overdekt terras, gazon, (nieuwe) loungeruimte, optimale privacy en separate toegang aan de rechterzijde van de woning via de ... oprit.

Verlengde garage met tegelvloer, kantelpoort en separate loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, sierpleisterwerk wanden, zachtboard plafondwanden, zachtboard plafond, bergruimte (voormalige badkamer) en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

De drie slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, behang wanden en zachtboard plafonds.

Eenvoudige badkamer met douche, tweede toilet en vaste wastafel. De badkamer verdient te worden gerenoveerd | gemoderniseerd.

Bijzonderheden:

Dit rustig gelegen woonhuis is goed onderhouden, voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken gemonteerd. Energielabel D.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. 99Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info