Beek Mariastraat 27 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Beek

Op een steenworp afstand van het centrum gelegen te moderniseren tussenwoning met tuin met buitenbergingen en een vrije ingang achterom.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 3,17 m x 2,0 m, bereikbaar via de hal en met een hoogte van ca 1,87 m.

Begane grond:

Hal met volledig betegelde toilet met staand toilet, trap naar de verdieping, provisiekelder en schuifdeur naar de keuken. Meterkast is aanwezig bij de trapopgang met 3 groepen.

Keuken ca. 3,11 m x 1,95 m voorzien van los gaskooktoestel, afzuigkap, en eenvoudige keukenopstelling en met toegang naar de woonkamer en bijkeuken.

Bijkeuken met zeilvloer die toegang biedt tot een aansluitende bergruimte.

Doorzon woonkamer van ca. 6,31 m x 3,84 m met schouw en aan de voorzijde is de glasvezelaansluiting aanwezig.

Vrijwel geheel betegeld terras met buitenberging van ca. 2,82 m x 2,39 m. Vrije achterom bereikbaar via looppad.

Eerste Verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en manluik naar zolder. Drie slaapkamers die voorzien zijn van ... vloerbedekking en zachtboard plafonds. Volledig betegelde badkamer met douchebak.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van 1,67 m.

Bijzonderheden:

Deze woning verdient het om geheel te worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Er zijn geen isolatievoorzieningen en geen centrale verwarming aanwezig. De woning is verder voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

In de koopovereenkomst wordt een anti-speculatiebeding opgenomen (woning voor eigen gebruik), verder is bij het transport een projectnotaris aangewezen: Notariskantoor Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V., gevestigd aan de Akerstraat 77, 6417 BJ te Heerlen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info