Beek Vroenhofstraat 28 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Beek

Rustig gelegen goed onderhouden hoekwoning met achterbouw (bijkeuken), grote garage en geheel omsloten beklinkerde tuin met terras en optimale privacy.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 3,59 m x 2,26 m met tegelvoer, bereikbaar via de keuken.

Begane grond:

Entree, hal met tegelvloer, balkjes plafond en meterkast (4 groepenkast met slimme meter). Doorzon woonkamer ca. 7,64 m x 3,78 m met vloerbedekking, sierpleisterwerk wanden, balkjes plafond, muurkast en schouwpartij met allesbrander. Halfopen keuken ca. 4,70 m x 2,29 m met tegelvloer, sierpleisterwerk wanden, houten schroten plafond en witte aanbouwkeuken (1991) in wandopstelling, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en koelkast met vriesvak. Bijkeuken (= achterbouw) ca. 3,77 m x 2,29 m met tegelvloer, structuurverf wanden, systeem plafond en toegang naar het terras en tuin, de garage en de keuken. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime garage (1975) ca. 9,80 m x 3,50 m | 2,98 m met een elektrisch op afstand bedienbare ... kantelpoort (inclusief loopdeur) en toegang naar de tuin en de werkruimte. Werkruimte ca. 3,50 m x 2,58 m. Geheel omsloten tuin met terras, tuinberging en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, schroten plafond en vaste trap naar de tweede verdieping | zolder via de bergkast (voormalige doucheruimte). Drie slaapkamers: 1= ca. 3,77 m x 2,82 m, 2 = ca. 3,77 m x 3,76 m en 3 = ca. 3,76 m x 2,28 m, allen met vloerbedekking en behangwanden, 2 x zachtboard plafonds en 1 x kunststof schroten plafond. Geheel betegelde badkamer ca. 2,82 m x 2,28 m met ligbad, douche, tweede toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping | zolder:

Geheel begaanbare ruime bergzolder met opstelling van de cv. combiketel (Remeha | 2013 | eigendom).

Bijzonderheden:

Dit goed onderhouden object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verder zijn er op de 2 slaapkamers aan de achterzijde rolluiken en aan de achterzijde van de woonkamer een zonnescherm gemonteerd. Deze woning is door de ruime garage | werkruimte uitermate geschikt voor de ZZP-er.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info