Stein Meerser Eindstraat 7 Verkocht

Drive-in woning verkocht in Stein

Halfvrijstaande te moderniseren woning met aanbouw, drie slaapkamers en diepe tuin met buitenberging.

Souterrain:

Via de hal bereikbare provisiekelder ca. 3,07 m x 2,60 m met een hoogte van ca. 2,0 m.

Begane grond:

Hal met meterkast, toegang tot woonkamer, keuken, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping en trap naar de provisiekelder. Half betegeld toilet met staand toilet.

Doorzon woonkamer met schouwpartij en dubbele openslaande deuren geven vanuit de woonkamer toegang tot de tuinkamer.

De tuinkamer heeft op zijn beurt een buitendeur die direct toegang geeft tot de tuin als ook een toegangsdeur naar de bijkeuken.

In de bijkeuken zijn er witgoed aansluitingen voorzien en tevens is de bijkeuken direct vanaf de oprit van buitenaf toegankelijk.

Gesloten keuken die bereikbaar is vanuit de hal, woonkamer en bijkeuken en voorzien is van een 4-pits gaskookplaat en mechanische ventilatie.

Vanaf het betegelde terras leidt een tegelpad door de tuin naar de buitenberging van ca. 6,20 m x 3,25 m met ... vervolgens uitzicht over het gazon op het laatste deel van de bijna 50 meter diepe tuin.

Eerste Verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers die allen voorzien zijn van vloerbedekking, de badkamer en vlizotrap naar de zolder.

Badkamer met vaste wastafel, douche cabine en tweede staand toilet.

Tweede verdieping:

Met vlizo trap bereikbare tweede verdieping die met de nokhoogte van ca. 2,19 m meer mogelijkheden biedt en momenteel tevens dient als opstelplaats van de boiler en C.V.-ketel (Strebel Record | 1971 | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze te moderniseren halfvrijstaande woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Verder zijn er op het keukenraam en op beide slaapkamer ramen aan de rolluiken aanwezig en is de woning voorzien van een betonnen verdiepingsvloer.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info