Geulle Cruisboomstraat 58 Verkocht

Instapklare twee-onder-een-kap drive-inwoning met o.a. 3 slaapkamers, moderne badkamer, onderhoudsvriendelijke tuin en geheel onderkelderd.

Instapklare twee-onder-een-kap drive-inwoning met o.a. 3 slaapkamers, moderne badkamer, onderhoudsvriendelijke tuin en geheel onderkelderd.

Souterrain (straatniveau):

Entree | hal met trapopgang naar de verdieping, meterkast (groepenkast met dag en nachttarief draaischijfmeter en glasvezelaansluiting) en toegang tot het geheel betegeld toilet met fonteintje.

De hal biedt tevens inpandig toegang tot de drive-in garage met handmatige kantelpoort, witgoed aansluitingen, wastafel en middels schuifdeuren afschermbare opbergwand.

Eerste verdieping (woonverdieping en tuinniveau):

Overloop met trapopgang naar tweede verdieping, L-vormige woonkamer met open verbinding naar eetkamer en keuken.

Keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, vaatwasser, elektrische oven en magnetron, koelkast en afgewerkt met granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is middels een loopdeur toegang tot het tuinterras. De gehele woonruimten zijn op deze verdieping voorzien van een mozaïek parketvloer.

Betegeld terras en ... onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het noordwesten en middels de houten poort is de tuin ook direct van buitenaf benaderbaar. De gehele achtergevel is voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot de vrijwel geheel betegelde en efficiënt ingerichte badkamer met ligbad, wastafel, tweede toilet en aparte douche, de drie slaapkamers en bergkast met opstelplaats van de C.V. ketel (Vaillant | 2015 | eigendom). Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en laminaatvloeren.

Bijzonderheden:

Deze drive-inwoning is keurig onderhouden en vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Het woonhuis is op ideale afstand gelegen t.o.v. zowel uitvalswegen richting Eindhoven en Maastricht als ook fraaie natuur.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info