Geleen Barbarastraat 16 Verkocht

Volledig recent gerenoveerde en fris afgewerkte drive-in woning met vier slaapkamers, garage, open keuken, wc, badkamer en C.V. ketel gelegen op een ruim hoekperceel.

Volledig recent gerenoveerde en fris afgewerkte drive-in woning met vier slaapkamers, garage, nieuwe open keuken, wc, badkamer en C.V. ketel en door de hoekligging gelegen op een ruim perceel met riante eigen tuin met zij ingang, gelegen nabij het natuurgebied ‘Daniken’.

Begane grond:

Oprit met overdekt entreebereik, loopdeur in garage kantelpoort en zij-ingang voor directe toegang naar de tuin.

Entree, hal met marmerbreuk tegelvloer, vernieuwde meterkast (10 groepenkast, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar, slimme meter) en toegang naar de eerste verdieping en het tussenportaal.

Tussenportaal met marmerbreuk tegelvloer en toegang naar de volledig betegelde toiletruimte met fonteintje en mechanische ventilatie, en toegang tot de garage en de slaapkamer | werkruimte.

Garage met kantelpoort inclusief loopdeur. Slaapkamer 1 | werkruimte die voorzien is van laminaatvloer en met toegang naar de tuin en de C.V. ruimte.

C.V. ruimte met opstelling van de C.V. ketel (Atag | 2018 | eigendom).

Geheel omsloten tuin ... met terras, separate zijingang en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Open ruimte met enkel een indeling door de scheidingswand achter de wentelrap.

Open moderne keuken met 5-pits-gaskookfornuis met wokbrander, afzuigkap met afvoerkanaal, combi-magnetron, elektrische oven, vaatwasautomaat en koelkast.

Open verbinding naar de woonkamer met aansluitend toegang tot de loggia met aanwezige muurkast. In de woonkamer is een verlaagd plafond aangebracht met inbouwspots met dimmer functie.

Tweede verdieping:

Overloop met muurkast met aanwezigheid van witgoedaansluitingen, toegang naar de geheel betegelde badkamer met tweede toilet, vaste wastafel, inloopdouche en verlaagd plafond met inbouwspots, mechanische ventilatie en toegang tot de 3 slaapkamers.

Drie slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde uitgerust is met een muurkast.

Bijzonderheden:

Deze woning is compleet fris gerenoveerd en dit is uiterst kundig uitgevoerd. De woning is voorzien van nieuw spackspuitwerk op alle wanden en plafonds, is uitgerust met grotendeels nieuwe vloeren, een nieuwe keuken, wc, badkamer, C.V. ketel en wandcontactdozen. Verder is de zijgevel volledig gereinigd en opnieuw gevoegd en zijn in 2016 de dakbitumen van het platte dak al vernieuwd.

Het woonhuis is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken gemonteerd en is deze woning door de garage en de slaapkamer | werkruimte uitermate geschikt voor de ZZP-er | of praktijk aan huis.

Dit huis wacht vooralsnog nog op een eerste gebruiker die na de volledige renovatie de woning gaat inrichten en bewonen. Wij laten u de woning graag zien.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info