Elsloo van Oldenbarneveldtstraat 23 Prijs: € 460.000 k.k.

Bungalow te koop in Elsloo

Op een mooie locatie gelegen uitstekend onderhouden royale vrijstaande bungalow met grote splitlevel woonkamer, moderne luxe keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, inpandig bereikbare garage, carport en ruime tuin met optimale privacy.

Souterrain:

Het souterrain is bereikbaar via een trap vanuit de hal en is onderverdeeld in een woon- leefkamer, 3 slaapkamers, toiletruimte, bijkeuken en een portaal met toegang naar de badkamer, provisie-, hobby en voorraadkelder.

De 3 ruime slaapkamers zijn voorzien van novilon vloeren, stucwerk wanden en systeem plafonds. De woon-, leefruimte is voorzien van een novilon vloer, stucwerk wanden, systeem plafond en geeft toegang naar de 3 slaapkamers, de half betegelde toiletruimte met fonteintje, de bijkeuken en het portaal.

De bijkeuken heeft een tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, vaste wastafel en opstelling van de c.v. combiketel (Nefit Ecomline HR | 2005 | eigendom) en het mechanisch ventilatie systeem.

Ruime badkamer met ... novilon vloer, 3 betegelde wanden en 1 stucwerk wand, stucwerk plafond, douchecabine en vaste wastafel.

Provisiekelder met tegelvoer, kunststof schroten wanden en stucwerk plafond. Hobbykelder met tegelvloer, opstelling van de dompelpomp en toegang naar de bergruimte.

Begane grond:

Overdekte entree, ruime hal met veel daglicht, siergrindvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, uitgebreide meterkast (12 groepen, fornuisgroep en 3 aardlekschakelaars) en toegang naar de woonkamer, garage, souterrain en portaal.

Royale splitlevel woonkamer met siergrindvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, te verdelen in een zitkamer met gashaard, schouwpartij, airco unit, schuifpui (naar het terras en tuin aan de linkerzijde) en een eetkamer (3 treden hoger gelegen) met schuifpui en toegang naar de keuken.

Open keuken met siergrindvloer, stucwerk wanden, verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots en een luxe moderne aanbouwkeuken (2014) in U-opstelling voorzien van een, inductie kookplaat, afzuigkap, (geïntegreerd in het plafond) elektrische oven, koelkast en vaatwasautomaat.
Vanuit de keuken is er toegang naar de woonkamer en slaapkamer.

De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, stucwerk plafond, een airco unit en geeft toegang naar de badkamer, het portaal en de keuken.

Luxe badkamer met pvc tegelvoer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots douchecabine, hoekligbad, vaste wastafel in wandmeubel en designradiator.

Portaal met siergrindvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en toegang naar de slaapkamer, de hal en de moderne toiletruimte met pvc tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond, wandcloset en wastafelmeubel.

Garage met een op afstand bedienbare sectionaal poort en separate toegangsdeur naar de achtertuin. Carport met kunststof schroten plafond inclusief inbouwspots en toegang naar de achtertuin.

Mooie geheel omsloten onderhoudsvriendelijke tuin met diverse terrassen, houten tuinberging en optimale privacy.

Bijzonderheden:

Dit object is in een goede staat van onderhoud en kenmerkt zich door de ruime indeling, die garant staat voor comfortabel en sfeervol wonen. De bungalow is voorzien van grotendeels dubbele beglazing (met uitzondering van de slaapkamers in het souterrain en de garage), dakisolatie, een alarminstallatie en airco installatie (woonkamer en slaapkamer). Gelegen in een kindvriendelijk omgeving en in de onmiddellijke nabijheid het NS-station Beek-Elsloo en de autosnelwegen A2 en A73.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het tekenen van de koopovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info