Beek Neerbeekerstraat 66 Verkocht

Halfvrijstaande volledig onderkelderde bungalow uit 2003 met twee slaapkamers, inpandig bereikbare garage, fraai gelegen op een ruim perceel met royaal betegeld terras en onderhoudsvriendelijke groene

Halfvrijstaande volledig onderkelderde bungalow uit 2003 met twee slaapkamers, inpandig bereikbare garage, fraai gelegen op een ruim perceel met royaal betegeld terras en onderhoudsvriendelijke groene tuininrichting.

Souterrain:

Het souterrain is bereikbaar via de centraal in de woning gelegen trappartij die uitkomt in een hal van het souterrain. Vanuit deze hal is er toegang tot de separate ketelruimte met C.V. ketel (AWB | eigendom | 2003), witgoedaansluiting en een van de overige twee grote kelderruimten die gelegen is onder o.a. de keuken en slaapkamers. Vanuit deze kelderruimte is vervolgens de andere kelderruimte bereikbaar die gelegen is onder o.a. de woonkamer. Deze souterrain ruimten zijn tevens aangesloten op het mechanische ventilatie systeem en er is reeds verwarming aanwezig.

Begane grond:

Entree | hal met inpandige toegang tot de garage, de eetkamer en het volledig betegeld toilet met zwevend closet, fonteintje en mechanische ventilatie. De meterkast (automatische groepenkast met 9 groepen, 3 ... aardlekschakelaars, slimme meter, glasvezelaansluiting) is tevens aanwezig in deze hal.

De eetkamer heeft een open doorgang naar zowel de keuken als de met gashaard uitgeruste woonkamer die op zijn beurt middels een schuifpui toegang biedt tot het betegelde terras.

Open keuken met 4-pits gaskookplaat met fry-top bakplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven met grill en spit functie, koelkast, vaatwasser (2018 vernieuwd) en met flexibel op te stellen aanvullend werkmeubel.

De keuken biedt toegang tot de overloop met trappartij naar het souterrain en toegang tot de twee slaapkamers en volledig betegelde badkamer met designradiator, grote wastafel, douchecabine en tweede toilet.

Alle woonruimten zijn uitgerust met een eikenhouten breedplank lamelparketvloer behalve de wc, badkamer en garage.

Garage met elektrische poort met afstandsbediening, verwarming en wateraansluiting en loopdeur naar de tuin.

Rondom de woning gelegen tuin met riant betegeld terras aansluitend aan de achtergevel van de woning en bereikbaar middels de schuifpui, waar tevens een elektrische zonneluifel aanwezig is. Verder is in de tuin nog een tweede betegeld zonneterras aangelegd en qua aanleg is er gekozen voor grotendeels groene inrichting, maar toch onderhoudsvriendelijk met een mooie volle groenhaag als erfafscheiding en vrijwel de gehele tuin geniet maximale privacy.

Bijzonderheden:

Deze bungalow verkeert nog in nieuwstaat door de keurige staat van onderhoud en biedt het gemak van gelijkvloers wonen, maar tevens is er in het souterrain bereik nog veel meer ruimte te vinden met eveneens een ruime plafond hoogte van ca. 2,40 m. De woning is voorzien van rolluiken bij beide slaapkamers en het zijraam en is volledig geïsoleerd, voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas en heeft dan ook energielabel B. Er is tevens een alarminstallatie aanwezig met telefoonmodule.

Gelegen aan het meest oostelijke puntje van Neerbeek ligt deze woning gunstig t.o.v. voorzieningen in zowel Beek als Geleen Zuid en heeft het een optimale bereikbaarheid t.a.v. de snelweg op- en afrit. Een bijkomend voordeel is de ligging t.o.v. de naastgelegen straat Tomeik met een op steenworp afstand gelegen speeltuintje en deze doodlopende weg eindigt naast de woning in een keerlus.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info