Stein Bergsteeg 20 Prijs: € 279.000 k.k.

Bovenwoning te koop in Stein

Op bovenste etage gelegen luxe 2 slaapkamer appartement met loggia, dakterras en voorzien van lift, een berging en ruime parkeerplaats in het souterrain.

Dit in een verkeersluwe straat gelegen appartementencomplex ligt op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum. Het appartement is feilloos onderhouden (bouwjaar 2004), heeft een fraai dakterras, en een in het souterrain gelegen individuele berging en parkeergarage met maar liefst plek voor 2 auto’s. In het gebouw is eveneens een lift aanwezig.

Souterrain:

Bergingsruimte ca. 2,71 m x 2,19 m, bereikbaar via de centrale hal en een parkeervak van ca. 9,78 m x 2,48 m.

Begane grond:

Centrale hal met brievenbussen tableau en intercom systeem, ruime trap portaal en lift voor toegang naar het souterrain en de verdiepingen.

Tweede verdieping:

Trap portaal/overloop met meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting en toegang tot het appartement. Hal met vloerbedekking, garderobe nis, geheel betegeld toilet met zwevend toilet, fonteintje en ... mechanische ventilatie, toegang tot slaapkamer 1: 5,15 m x 4,56 m | 3,63 m met toegang tot de loggia. De loggia ca. 3,12 m x 2,40 m is ook toegankelijk vanuit de L-vormige woonkamer ca. 8,82 m x 4,48m met vloerbedekking. Open keuken ca. 4,12 m x 3,0 m met tegelvloer, design radiator, kookeiland met mechanische ventilatie, afzuigkap met koolstoffilter, combi-magnetron, gaskookfornuis met wokbrander, vaatwasser, koelkast en vrieskast. Betegelde bergingsruimte/wasruimte ca. 1,90 m x 1,82 m met wasmachine aansluiting. Tussenportaal met toegang tot slaapkamer 2: ca. 3,61 m x 4,11 m met vloerbedekking en elektrisch rolluik en eveneens vanuit het tussenportaal is de volledig betegelde badkamer ca. 3,18 m x 2,48 m bereikbaar met designradiator, bubbelbad, dubbele wastafel, douche cabine en tweede toilet. Vanuit het tussenportal is er ook een toegangsdeur naar de tweede berging met opstelplaats C.V. ketel, huurtoestel via Gasned/Abel&Co, merk: Atag. Vanuit de woonkamer is het betegeld dakterras ca. 4,13 m x 3,65 m bereikbaar met veel privacy en met een terrasoverkapping met doeken en een fraai uitzicht over Stein.

Bijzonderheden:

De gehele woning is voorzien van behang wanden en spuitwerk plafonds, tenzij per ruimte anders vermeld. De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Verder zijn er diverse screens aanwezig en is de woning volledig geisoleerd. De servicekosten bedragen momenteel € 100,00 per maand (o.a. opstalverzekering, gemeenschappelijke onderhoudskosten en reservering groot onderhoud). Het appartement heeft een eigen meter voor elektriciteit, gas en water verbruik.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info