Gemert Laarveld 42 Verkocht

Appartement verkocht in Gemert

Instapklare benedenwoning in geliefde woonhoeve met twee slaapkamers, fraai in het groen en aan het water gelegen riant terras en individuele bergingsruimte.

Begane grond:

Overdekte entree met bellen- en brievenbussen tableau en toegang tot de gemeenschappelijke hal. Hal met meterkast (7 groepenkast met 2 aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezel aansluiting), toegang tot de twee benedenwoningen en trapopgang naar de twee bovenwoningen.

Entree | hal met toegang tot toilet, berging/wasruimte, keuken en één van beide slaapkamers. Half betegeld toilet met fonteintje. Berging/wasruimte met witgoed aansluitingen en opstelplaats van de C.V. ketel (Intergas | eigendom | 2011) en de mechanische ventilatie unit.

Geheel open keuken met wandopstelling voorzien van 4-pits gaskookfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron met grillfunctie, koelkast en spoelbak. Woonkamer ca. 5,50 m x 3,67 m met toegang tot het terras.

Slaapkamer 1 ca. 3,85 m x 3,72 m aan de voorzijde van de woning gelegen die op zijn beurt toegang biedt ... tot de volledig betegelde badkamer ca. 2,78 m x 1,82 m met vaste wastafel en inloopdouche met thermostaatkraan.
Slaapkamer 2 ca. 2,83 m x 1,93 m aan de achterzijde van de woning gelegen en kijkt daarmee uit over de fraaie groenstrook.

Royaal terras ca. 16 m² met hardhouten vlonder boven het water en prachtig uitzicht over de beek ‘De Rips’. Fietsenberging ca. 2,50 m x 1,58 m op ca. 20 meter afstand van de voordeur gelegen.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer, de wanden en plafonds zijn voorzien van spuitwerk (excl. de badkamer) en de beide slaapkamers en woonkamer hebben UTP aansluitingen.
- De woning is voorzien van een volledig isolatiepakket en heeft daardoor energielabel A.
- Door de energiezuinigheid van de woning heeft de huidige bewoner maar een energierekening van € 58,- per maand;
- Lage servicekosten van maar € 51,77 per maand (inclusief verzekering, onderhoud, buiten schilderwerk etc.) en met recent in juli 2017 verzorgd nieuw buiten schilderwerk.
- Kindvriendelijke straat direct gelegen aan een speelveldje en met vrije en voldoende parkeerplaatsen.
- Aangenaam wonen in een jong en populair complex.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info