Elsloo Stationsstraat 114 A Prijs: € 126.000 k.k.

In het centrum van Elsloo gelegen instap klaar appartement met loggia op de eerste verdieping voorzien van een lift en een berging op de begane grond.

In het centrum van Elsloo gelegen instap klaar appartement met loggia op de eerste verdieping voorzien van een lift en een berging op de begane grond.

Begane grond:

Berging ca. 2,50 m x 2,00 m, bereikbaar aan de rechterzijde van het appartementencomplex.
Centrale ingang met intercominstallatie, lift en trappenhuis.

Eerste verdieping:

Via een overdekte galerij aan de achterzijde van het complex is het appartement bereikbaar.

Hal met parketvloer en toegang tot alle bij het appartement behorende ruimtes.

Meterkast (3 groepenkast met aardlekschakelaar) en cv-ruimte met opstelling van de cv-ketel (Agpo HR-combi 2004 | eigendom).

Royale woonkamer met veel daglichttoetreding, massieve parketvloer met dubbele toegangsdeur naar de loggia (inpandig balkon), voorzien van een mooie vlonder en uitzicht over het Dorine Verschureplein.

Moderne complete open keuken (2017) met kookeiland, barconstructie en voorzien van een 5-pits gaskookplaat (inclusief wok brander), rvs afzuigkap, elektrische combi-oven, grote ... koelkast en vrieskast (4 laden).

Nette slaapkamer met parketvloer, aan de achterzijde gesitueerd met rolluik.

Betegelde badkamer met ligbad, toilet, wastafel en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger.

Het appartement is geheel voorzien van parketvloeren en spuitwerk plafonds.

Bijzonderheden:

Dit appartement is uitstekend gelegen in het centrum van Elsloo, nabij alle uitvalswegen (op loopafstand van NS-station Beek-Elsloo) en alle (winkel)voorzieningen. Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde (slaapkamer) is een rolluik gemonteerd. De servicekosten bedragen momenteel € 128,- per maand (o.a. opstal-, glasverzekering, gemeenschappelijke onderhoudskosten, voorschot water en reservering groot onderhoud).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de schriftelijk koopovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info