Beek Maastrichterlaan 80 Prijs: € 115.000 k.k.

Centraal gelegen appartement op de tweede verdieping met lift, balkon, berging en eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex.

Centraal gelegen appartement op de tweede verdieping met lift, balkon, berging en eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex.

Begane grond:

Ruime berging ca. 3,72 m x 1,90 m.

Tweede verdieping:

Centrale ingang met intercominstallatie, lift en trappenhuis. De entree van het appartement is bereikbaar via de galerij aan de achterzijde. Entree | hal met laminaatvloer en met meterkast (3 groepenkast, aardlekschakelaar, dag- en nachtstroomtariefmeter). Vanuit de hal zijn alle bij het appartement behorende ruimtes toegankelijk. Toiletruimte met fonteintje. Woonkamer ca. 5,787 m x 4,63 m met laminaatvloer, behangwanden, stucwerk plafond en toegang naar het balkon. Halfopen keuken ca. 2,71 m x 2,10 m met laminaatvloer, deels betegelde wanden, stucwerk plafond en eenvoudige aanbouwkeuken in wandopstelling voorzien van een afzuigkap. Twee slaapkamers: 1 = ca. 4,53 m x 2,71 m en 2 = ca. 3,02 m x 1,92 m. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren, behangwanden, stucwerkplafonds en bevinden zich aan de ... achterzijde. Badkamer met vloertegels douche, vaste wastafel en was - | droogautomaat aansluiting. Berg- en cv-ruimte met opstelling van de c.v. ketel (Intergas | eigendom | 2018).

Bijzonderheden:

Dit op minder dan tien minuten loopafstand van het centrum gelegen appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing. Verder dient het appartement te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonnormen.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 148,71 per maand (o.a. opstal-, WA-verzekering, gemeenschappelijke onderhouds- | servicekosten en reservering groot onderhoud). Energielabel C.

Deze woning wordt aangeboden door Aegon Levensverzekering N.V. In de koopovereenkomst is door verkoper een projectnotaris aangewezen: Notariskantoor Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V., gevestigd aan de Akerstraat 77, 6417 BJ te Heerlen. Verder wordt in de koopovereenkomst een waarborgsom | bankgarantie (10% van de koopsom) opgenomen evenals een ouderdomsclausule, een niet zelf bewoningsclausule, een asbestclausule, een erfdienstbaarheidsartikel ter handhaving van de bestaande toestand en een anti-speculatiebeding opgenomen (woning voor eigen gebruik voor een minimale periode van 24 maanden).

Algemeen:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info